poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zaszczep się! - umrzesz łagodniej!

Witam, pytanie jak w temacie, gdzie w Łomży dostanę teraz fajny damski strój kąpielowy?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zaszczep się! - umrzesz łagodniej!

w nowej galerii :) tam co bielizna

O tej porze roku to tylko w sportowym na ul.bernatowicza,jest największy wybór i mozna cos kupić :)

Witam,

Czy w naszym miesćie znajdują się komisy lub sklepy, które zajmują się handlowaniem używanymi CB Radio. Mam CB, które chciałbym sprzedać i nie wiem gdzie mogę się jego pozbyć.

Za allegro dziękuje.

Dziękuje za odpowiedzi

Pozdrawiam

rudy błazen z druhem

No to jeśli jej jest tak źle w szpitalu ,,za darmo'', to poco rodziła w Łomżyńskim szpitalu. Trzeba było wyjąć 1000zł i jechać do prywatnej kliniki w Białymstoku, gdzie warunki są powalające.

to znajoma nie wiedziała zeby kapusty nie jesc? Na porodowe to raczej się nie je co?

Niełatwo zdecydować na Prywatną Klinikę w Białymstoku - jeżeli przy porodzie fizjologicznym przyjmują dopiero, jak zacznie się akcja porodowa.. Nie każda z nas ma ochotę w takiej sytuacji jechać kilkadziesiąt kilometrów.
Z racji zbliżającego się porodu jestem ciekawa także innych opinii o naszym Oddziale Położniczym.
Faktem jest, że nie można bezwarunkowo ufać naszej wspaniałej służbie zdrowia i posiadać jakąkolwiek wiedzę na temat opieki na dzieckiem po porodzie i tego co nam jako mamie wolno, bądź nie..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org