poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Podpisz skargę

Zawrotka była na Staffa na parkingu, ale ją zamknęli.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Podpisz skargę

Dziekuje za odpowiedz:*

jaaaaaaaaaa - mam nadzieję że "sypniesz" te parę groszy chorym dzieciom, a nie tylko tak piszesz, żeby pokazać, że nie warto zostawać Członkiem Łomżyńskiego Klubu Sportowego 1926? Namawiam Cię gorąco na sypnięcie tych paru groszy na chore dzieci. One potrzebują tych pieniędzy bardziej niż ŁKS.
fanka bocianka - nie wiem co oferujesz za bycie... Twoim członkiem, ale próbuj, może Klub się skusi?
DFX - to jeszcze tego nie zrobiłeś???

w żadnym hipermarkecie nie żądają ani badań ani książeczki z sanepidu po rozmowie i przyjęciu na 3 miesiące (OKRES PRÓBNY ) dostajesz skierowanie na badanie i do sanepidu masz 2 tyg by przynieś dokumenty. Jeśli posiadasz to twój atu- swoje (za wszystkie badanie zwracają pieniądze po okazaniu faktury przy pierwszej wypłacie ) w trakcie szkolenia robią wszystkim minimum sanitarne i bhp

_maly_ Twoja wypowiedz jest *********, haha, dobre ,

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org