Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
...i znowu nie szczepienie... |
cześci łomżyńskich kierowców, każde skrzyżowanie sprawia problem, że nie wspomnione tych z 3 literową rejestracją, i prawdą jest ze po całej Łomży źle się jeździ, ale w sporej mierze za sprawa użytkowników drogi. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ...i znowu nie szczepienie... |
Narzekanie na nową galerię musiał napisać facet, a dlaczego nie pocieszyć się, że: 1. nie trzeba będzie jeździć na podobne zakupy do Warszawy lub Białegostoku - oszczędność kasy i czasu 2. odpoczniesz od żony na min. 2 godz - a ona poprawi sobie humor - terapia :) 3. większa konkurencja cenowa dla butików, które zawyżają czasem ceny Postarajmy się czasem dać sobie i innym szansę. Ech Łomżo!
|
|
znów odezwała się prostaczka
|
|
Moi drodzy, to ja wam opowiem, jak wygląda ta góra lodowa.... jak widać wcale tu nie chodzi o dobro dzieci, tylko dla publiki robi się wodę z mózgu i próbuje wywołać wątpliwy skandal i okazać wątpliwe głosy poparcia wysyłane samym sobie spod innych loginów. Komuś widocznie nie pasuje, że obecni członkowie stowarzyszenia "śmieli" wybrać na walnym zebraniu inny zarząd, bez pewnych osób w składzie. Ale cóż, poprzedni 3 członkowie zarządu sami podjęli decyzję i opuścili walne zebranie już na początku= zostawili nas i stowarzyszenie, tym samym dali wszystkim delegatom do zrozumienia, jak nas traktują i za kogo nas mają = czuję się od tego dnia jak pionek w rozgrywce o stołki ; o ludziach mówią nie słowa lecz ich czyny, więc pisanina na tym forum, co to się dzieje w Edukatorze, to wielka ściema. Byłam obecna wśród tych ponad 75 osób i druzgoczącą większością głosów wybraliśmy Panią Prezes (w tajnym!!! głosowaniu - jakby była taka zła, to tajnie by jej nikt nie wybrał!!!) i nowy zarząd na walnym. Robiłam to świadomie i bez żadnego przymusu. Na stronie Edukatora, w zakładce AKTUALNOŚCI jest protokół z zebrania walnego - nie trzeba się nigdzie logować, żeby to przeczytać. Tytuł artykułu: "Nadzwyczajne Walne Zebranie Członków Społeczno – Oświatowego Stowarzyszenia Pomocy Pokrzywdzonym i Niepełnosprawnym „Edukator" w Łomży w dniu 28 sierpnia 2012 nadało nową jakość pracy organizacji."Tam jest cała prawda. Jak se poczytacie ze zrozumieniem, to się domyślicie, komu tak naprawdę przeszkadza "starszawa" Pani Prezes i skąd taka nagonka na stowarzyszenie na forum. Szkoda, że niektórzy zapomnieli, że stowarzyszenie, to nie tylko Pani Prezes, że stowarzyszenie to również myślący ludzie i prawie 500 zatrudnionych pracowników, w tym nauczycieli. Takiej liczby ludzi się nie powinno lekceważyć. Ci ludzie i ci delegaci wyrazili jasno swą wolę i wybrali nowy zarząd. Koniec, kropka. Jak to komuś nie pasuje, to niech założy własne stowarzyszenie i tam się wykazuje i działa, z tymi, co to takie mają "poparcie", wątpliwe, zresztą. Tu nie chodzi nawet o "poparcie" ale o "parcie" do władzy. Ale nowe stowarzyszenie założyć trudniej niż przejąć gotowe posadki, co nie? Czas zakończyć te bzdury na forum. Ale oczywiście, spodziewam się , że po tym co napisałam, na mnie też ktoś zaraz tu naszczeka, albo zrobi "lodziarę" - ale taka to niektórych kultura... Prawda w oczy kole i boli. Mataczom i szczekaczom na forum (i nie tylko) polecam pewną piosenkę Marii Peszek :"Hej, wy, ludzie-psy....." Zalecam wysłuchać słów piosenki ze zrozumieniem;) Ma wysokie notowanie na liście radiowej trójki:) Pozdrawiam wszystkich kulturalnych oraz moje koleżanki i kolegów ze Stowarzyszenia. rudy błazen z druhem
|
|
Jeżeli podasz argument dlaczego kobieta ma wydawać więcej niż musi.... przepłacać czyli?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |