poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
LPR: "Rzeczpospolita" złamała ciszę wyborczą

aha i dogadałem się już z zovo jego akcja narazie odwołana sprzymierzelismy sie i organizujemy akcje na 31.10.03 pod rosmannem !!

Sars

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: LPR: "Rzeczpospolita" złamała ciszę wyborczą

a poza tym, watpie, zeby zdarzyli do listopada... no chyba, ze mowa o listopadzie 2004 :>

°°°°°°°°°°
... evaa ...

a ja jestem za tym zeby to zrobila jedna firma a porzadnie - oczywiscie za rozsadna cene i przy dobrej jakosci uslug

Zove,
Czytajac niektore z twoich wypowiedzi, ktore musze przyznac ze sa nawet dosc do rzeczy, nie moge zignorowc tego twojego pdpisu (tego w jez. Angielskim).
Chyba zdajesz sobie z tego sprawe ze to jest b. wulgarne 'powiedzonko', ktore bardziej pasuje jako napis gdzies na murach, albo w tzw. mowie ulicznej, a nie tu na tym forum; tym bardziej bo twierdzisz ze jestes czlonkiem tej tak kulturalnej placowki.
Prosze, wyszukaj czegos co by bylo bardziej na poziomie.
Rysiek

Sars

za duzo konkurencji = malo kasy dla firm, ktore zakladaja internet = malo kasy na inwestycje = malo kasy na sprzet = slaba jakos neta :)

Drogi kolego!!!

Uważam,że zupełnie nie masz racji.
Dzięki moze tej pani w "mechaniaku" nie doszło do tego co w innych szkołach np.w Toruniu.To nie są łatwe dycyzje ale na pewno słuszne.

michal

A co do tematu..............

Panie Ciapek,
wiem ze chcial pan wyrazic cos bardzo glebokiego i uarumentowanego, ale nie mial pan czasu i skleil pan zdanie na poziomie klasy 4 szkoly podstawowej, wiem tez ze na pewno chcialby pan podzielic sie z nami swoimi spostrzezeniami, wobec tego, bardzo o to prosze......

°°°°°°°°°°
... evaa ...

zaczyna być ciekawie. ciekawe jak dalej będzie ?

Bardzo ciekawa stronka

Przyda mi się w ulubionych, w pracy również :)

Pozdrawiam

Krzysztof

uczennice kochane,

Wlasnie chodzi mi o to zeby argumentowac cos, albo opisywac dosyc wyczerpujaco, bo prawde mowiac swoja poprzednia wypowiedzia zasmiecacie jedynie forum.

Aha... ktora jest lepsza? :P

---
PGG

Bratniak to człowiek bez Honoru!

Zovo,
Jak to tu sie potocznie mowi: 'much obliged'. albo: duze dzieki.
Oczywisice, przepraszam za ten kiks z Twoim nick'em, przyznajac ze 'typist I'm not', no i z gramatyka u mnie to tez nie za bardzo ... ale to chyba calkiem ewidentne.
Pozdrawiam, Rysiek

Jak się domyslam.... wywietrzyłeś sobie w południe, jak sie cieplej zrobiło na zewnątrz...? :)

°°°°°°°°°°
... evaa ...

no prosze nawet wielcy polonisci tu zagladaja... a jak sie nie podoba to jak jusz za luwarzyl pewnien czlowiek, wek papa (na chamstwo trzeba odpowiadac chamstwem) tak w ogule to ludzie kturym brakuje argumentuw przeciw zwracaja uwage na takie rzeczy.

Jeżeli mówimy o NASK-u, nie ma mowy o kiepskiej jakości usługi internetowej, pod warunkiem że firm oferujących tę usługe bedzie więcej niż jedna. Konkurencja bowiem zmusza oferujących podłączenia do NSAK-u do podnoszenia jakości usługi. Miejmy nadzieję że nastąpi to w miare szybko, i nie bedzie to żenująca konkurencja do telekomuny, i oferta 512kbps za 140 miesięcznie + 180 za modem !
Pozarawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org