niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Hurrra! Może jeszcze przed świętami nowa szczepionka na omicrona - 3 dawkowa!

Dzieciaku, spróbować sam , to możesz jak będziesz swoją budę ocieplał ,
najlepiej starymi gazetami czy szmatami .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Hurrra! Może jeszcze przed świętami nowa szczepionka na omicrona - 3 dawkowa!

Ostatnio kupowałem w Farmalu na Legionów

Re: Hurrra! Może jeszcze przed świętami nowa szczepionka na omicrona - 3 dawkowa!

zezowaty szmaciażu, ciebie nie stać nawet na parówe k.....rwo, a ZA TALERZ ZUPY TO DAJESZ DUPY!

hahhahahhhahah ty cioto, ty się nie pytaj o takie rzeczy, po ch...j ci ocieplać karton dziadu?

a samemu to problem???pelno u nas takich co ktos za nich napisal mature ,a pozniej pelno niedouczonych inzynierów i tepych urzędnikow,że CI nie wstyd o takie rzeczy prosić,

zezowaty śmieć, który robi dobrze za 5 zł, k....wa bez zębów i z brzydkim oddechem, zoofil i koniokrad, brudas i obsraniec

... krowy wydojone ?

a ty byka wydoiłeś cioto?

paplik to schizol, wystarczy popatrzeć na jego posty, jakby był skuty towarem od rumuna

tupik czytajac twoje wypociny na temat MM nie wiem czy smiac sie czy plakac.
po pierwsze w MM nie ma nic specjalnego a ceny tych samych produktow w Euro Rtv AGD sa nizsze..i tam tez mozesz sprawdzic co kupujesz bez zadnych problemow..przetestowac jak to nazywasz...poza tym jesli veneda wypali pojawia sie nowe centra do lomzy zacznie sciagac wiecej ludzi..zaczna wracac ci co powyjezdzali z tego nudnego miasta i z powrotem lomza zacznie tetnic zyciem bo teraz niestety jest to miasto wymarle..

Kasia..

Masakra ...

a dlaczego prywatnie w domu ? nie może być w salonie? bardzo serdecznie polecam Monikę, świetna i profesjonalna robota! robiła wcześniej paznokcie w domu teraz robi w salonie i ceny nie uległy zmianie. Serdecznie polecam, link do jej bloga : http://mandrzejczuk-paznokcie.blogspot.com/

ja jade o 3,30 też mam wolne miejsce rano

Tupik tak, dokladnie tak jest lepiej. A wiesz czemu? Bo taki klient sie moze trafi jeden, a moze zaden. Gdybym zaproponowal ci loterie, na ktora los kosztuje 12k zl i masz 1% szansy, ze wygrasz powiedzmy 13k (czyli zarobisz 1k) i 99% szans na to, ze wygrasz 3k, czyli stracisz 9k, to zagrasz? :)

Po drugie, ludzie sie czesto zachowuja jak rozkapryszone dzieci, niestety. Nie wezmiesz na taki towar zaliczki, to 2 razy zmieni zdanie i znow zostaniesz z utopiona kasa.

Wez otworz jakis biznes albo chociaz popracuj troche w handlu, to moze zrozumiesz o co w tym chodzi. Niestety nie wroze sukcesu, jesli bedziesz postepowal tak, jak oczekujesz tego od innych.

I przy okazji, wiekszosc sklepow z elektronika to sa sieciowki, mniejsze lub wieksze. Powaznie myslisz, ze nie stac ich, zeby sciagnac jeden taki telewizor do sklepu? :) Nie zartuj :)
Ide o zaklad, ze jakby w Lomzy otworzyli ten twoj niesamowity MM, to tez by w nim takich sprzetow nie bylo, bo nie ma na nie popytu i tyle.

rudy błazen z druhem

no i sprawa się wyjaśniła wszystko jasne idiotka, a muzyk muzyk jest spoko koleś wali z mostu.
a noi muzyk muzyk powiem ci ze zespoły to raczej maja swoje nagłośnienie ale może jakieś kluby czy organizatorzy festynów raczej w tym kierunku się kieruj moim zdaniem.

A tam się przejmujecie. Jej sprawa jak przejdzie przez maturę. Tak czy siak w przyszłości wyjdzie na jaw kto pisał a kto czytał.

Kasia..

ja jade o 8 do bialegostoku ; )

Kasia..

Tupik, a cos sie tak usadzil na te MM? Co oni tam pol darmo maja? Albo nie wiem bedziesz przynajmniej raz w miesiacu zasilal sie w sprzet rtv czy agd?
Bez przesady, sa potrzebniejsze inne rzeczy, np. dobre buty czy ciuchy, a przede wszystkim bielizna, bo sam chinski szajs u nas jest a nie bielizna, no i jakas sieciowka z kosmetykami i odziez dla dzieci, tlyko nie pokroju wojcika...

Chyba w Konarzycach jest ktoś kto zajmuje się takimi rzeczami, ale na 100% nie jestem pewien. Coś tam kiedyś zasłyszałem. Trzeba się udać i popytać miejscowych.

Moli, nie matura, lecz chęć szczera zrobi z ciebie oficera!

rudy błazen z druhem

witam proszę o kontakt joanna300888@o2.pl

Próbować zawsze można, ale nie wydaje mi się, żeby ktoś chciał cokolwiek teraz przy tym robić, a tym bardziej wydawać dodatkową kase, skoro to świeża jeszcze inwestycja - na zasadzie "wydaliśmy grubą kasę to cieszcie się, że zrobione i nie marudźcie". Ale zawsze mogę się mylić, gdyby dostatecznie sygnalizować potrzebę takich nawrotek, to może w końcu kiedyś pieniądze by się znalazły.
Z tego co widziałem radni na sesjach rady miasta lubią poruszać kwestie komunikacyjne, ale nikt nie poruszał tematu zawracania na tym skrzyżowaniu.

Autor: kreatura90 (---.internetia.net.pl)
Data: 10-01-13 12:46

biery marude i malego i zapiERDZIELAC DO ROBOTY GAMONIE

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

maruda i mały to od zapierdzielania mają takie kreatury jak ty:):)

Dran może i ty masz rację - nie twierdzę ,że nie ale po 20 lata czekania na to cudo to można mieć choćby takie marzenia.

rudy błazen z druhem

Tak, tak brawo - kupujcie dalej na allegro to w Łomży już nawet sprzedawcy nie będą mieli pracy...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org