niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szpital Tarnowskie Góry podaje dane

Potwierdzam, też je widziałem dzisiaj około 6,30 rano na środku skrzyżowania Szosy Zambrowskiej i Piłsudskiego

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szpital Tarnowskie Góry podaje dane

Hej. czy ktoś wie, gdzie w Łomży można kupić wodę destylowaną??

Apteki? Chyba raczej producenci leków... A co jest ze szczepionkami od grypy? Kto krzyczy, żeby się szczepić? Chyba raczej nie apteki. Tylko na końcu po cichu krzykacze dodają, że po zaszczepieniu się należy unikać chorych. Tylko jak?

rudy błazen z druhem

Jade jutro około 16-18 do Olsztyna.Zabiore za sobą 3 chętne osoby. Więcej informacji pod nr telefonu 514-615-448

UWAGA NA KATEVLLY rozrabiaka na forum jeżeli chodzi o zespoły

nic bym nie pisał ale nie moge już patrzeć jak pisze beszczelnie

w jednym temacie chwali dany zespół w innym oczernia i to pisze o oko 10 zespołach
sam jestem w branży od 15 lat i zespoły oddają sobie imprezy jeżeli mają zajęty termin

a z moich wskazań wychodzi ze ma cos doczynienia z zespołem
QATRRO !!!!!!!!!! jeżeli już załozyliście ten zespół to powodzenia i sukcesów ale nie rubcie plamy innym

Autor: katevalleey (---.14.techtel.pl)
Data: 22-01-12 19:07

zespol quattro.

www.quattromusic.pl.tlAutor: katevalleey (---.lomza.vectranet.pl)
Data: 02-06-09 22:11

Ja pisałam o Romansie. Naprawdę też nie polecam, co piąta piosenka to jest to samo. Fakt oczepiny nie były takie złe, ale wciąż powtarzające się piosenki, dużo przerw, trochę się potem pochlali.

Zespół Amor pewnie niedawno wszedł właśnie na ten rynek więc pewnie dlatego nie mają zarezerwowanych wesel aż do 2010 a to wcale nie musi znaczyć ze są gorsi.

Zespoły jak BOSS i inne są bardzo długo w branży mają już wyrobioną markę i nikt nie musi się o nich pytać ale zaczynali prawie tak samo. Grali na weselu mojej siostry ciotecznej 7 lat temu. Jeden z ich zespołu uczył mnie muzyki.

Ale dajmy szansę nowym, poza tym, ze na pewno są również utalentowani. Jeden nawet po szkole muzycznej. Inny z nich tez ma doświadczenie w tej branży. Więc wie to i owo. Na pewno są początkujący ale nie amatorzy:)

Autoreklama na pewno z ich strony nie jest potrzebna. Nie wiem po co tyle bulwersować. I próbować wpierać innym. I tak każdy zrobi co chce. Ja wybrałam tez ten zespół i jak widzę nie będę żałować, a cena naprawdę jest przystępna.
Autor: katevalleey (---.lomza.vectranet.pl)
Data: 29-07-09 19:25

będzie ci ciężko znaleźć zespół bo to środek tygodnia. polecam Amor!... słyszałam same pozytywne opinie... właściwa strona tego zespołu to : http://zespolamor.dzs.pl

Nie polecam zespołu Zambers czy jakoś tak ;p ani Romans ani Itex. Są po prostu okropni...

Byłam na weselu gdzie grał DJ i powiem osobiście nie polecam... To nie jest ten sam klimat co zespół. Nawet jeżeli niektórzy udają... lepiej mieć gorszy zespół co gra z playbacku niż DJ.

Autor: katevalleey (---.zambrow.net.pl)
Data: 07-01-13 15:26
W jednym posćie krytykuje ten zespół w innym chwali

Zambers - byłam super było, fajne i ciekawe zabawy
Quattro - grają na żywo!
Select - chyba tak się pisze, super śpiewają chłopaki.

w jednym poscie piszesz ze niepolecasz Zambers i w innym ze jest super

Quattro piszesz ze gra na żywo daj jakiś link to posłucham
bo z tego niewynika ze grają na żywo

http://www.youtube.com/watch?v=tWy6-N1IR_4

eelinaa@wp.pl

608 416 949

w każdym sklepie motoryzacyjnym dostaniesz

stacje benz.

rudy błazen z druhem

Tupik Łomżyński Kaufland jest źle prowadzony twoim zdaniem, pod jakim wzeględem?

dobra idę, TFU na te zezowate gowno

KATEVLLY

hehe niema co wnikać to idiotka kilka miesięcy temu również pasała na jakieś zespoły co tylko się dało obserwowałem jej wypowiedzi już kilka razy i wywnioskowałem ze dziewczynka ma nierówno pod sufitem, jeśli kogoś to interesuje to mogę podać jej dane na priv
muzyk fajnie ze wygrzebałeś te jej posty starsze, każdy może zobaczyć jakie to mądre stworzenie.

Slogan "MM nie dla idiotow" jest moim zdaniem najwieksza kpina, jaka mozna bylo wymyslic. Ludzie tak to sobie wbili do glowy, ze maja wrazenie ze w MM kupuja swiadomi konsumenci, podczas gdy jest dokladnie odwrotnie. Czlowiek idzie i z przekonaniem, ze "nie jest idiota" daje sie doic do oporu, goscie z MM musza miec niezly ubaw.

"Autor: Tupik (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 10-01-13 15:47

no tak ale taką sieciówkę z branży elektronicznej jak Media Market to stać na wprowadzanie do sprzedaży szybko nowości. Telewizory najnowsze modele to nie tak jak u pozostałych na papierze lub jak sobie zamówisz to zobaczysz i to miesiąc trzeba czekac ale wszystko nawet to z najwyższej półki można na żywo zobaczyć. Podczas gdy u tych miejscowych przeaśniaków to wszystko na papierze."

Jesli pomyslisz logicznie, to sam sobie odpowiedziales, czemu duzych sieci nie ma w Lomzy. Bo nikt nie zainwestuje takiej kasy po to, zebys ty sobie mogl pojsc i "na zywo zobaczyc" i potestowac. Sklepy zarabiaja na kupujacych, a nie na ogladajacych. I z tego powodu nikt rozsadny takiego towaru na polke nie sciaga.

Ale jak chcesz wydawac pieniadze na to, zeby ludzie sobie mogli poogladac, co masz na polce, to przeciez nikt nie broni ci takiego sklepu otworzyc. Branza w zasadzie nie ma znaczenia. Jak juz otworzysz i poplyniesz na sciaganiu drogich towarow, ktore kazdy chetnie podziwia, ale nie kupuje, to moze zaczniesz sie zastanawiac, co z czego wynika.

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org