niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
2/3 pacjentów to ci, którzy sądzili, że COVID to bujda

nie widzisz po sieci?:)))))) malo teraz zagladam - bo nudyy!!!wklej te niby moje posty az ciekawa jestem :)))) abym znow w doborowym towarzystwie nie chcieli ze mna rozmawiac w prokuraturze:)))) jak ostatnio:))))

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 2/3 pacjentów to ci, którzy sądzili, że COVID to bujda

przed Państwem kolejna odsłona dokonań Łomżyńskich raperów ;)
Tym razem kolejne propozycje Słejz'iego z PsG oraz DSKTŁ. Niebawem następne odsłony łomżyńskiego rapu.

Co do jakości H&M - sobie ciuchów tam nie kupuje, ale mój szkrab ma wiele bodziaków tej firmy. Jak dla mnie jakość super, po kilkunastu praniach wciąż są jak nowe.

Do Łomży nie wejdą jakieś na prawdę dobre marki, bo znają one rynek. Mianowicie ich menadżerowie wiedzą że jest to zbyt małe miasto, żeby zrobić z tego dobry interes. Co do KFC to fajnie że będzie, chociaż osobiście nie przepadam za fast foodami. Szkoda tylko że nie przewidziano w galerii kina. Myślę że to przez szumne zapowiedzi ze strony Galerii Narew, która w gruncie rzeczy i tak nigdy nie powstanie.

A po co???

W Białymstoku jak poznają że przyjechałaś ze wsi to zaoferują Ci 5 zł. i postraszą policją.

Fajnie, że klub pomyślał o takiej formie promocji grupowej. Może tym razem w końcu się skuszę i zostanę członkiem klubu :)

Treść jest ukryta

Ide na studniowke w sobote i nie chcialbym zeby 500 zlotych wisialo mi w szafie bo tyle kosztuje teraz garnitur w przyzwoitej cenie. Prosze o pomoc.

Dziwię się ,że ludzie wierzą we wróżki,ostatnio sporo ludzi się tym zajmuje,każdy uważa się za doskonałego wróżbitę a tak w praktyce to chodzi tylko o zarobienie jak największej kasy na naiwności innych.Takie jest moje zdanie,ale każdy robi jak uważa.

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Pracownicy schroniska poszukują dwóch dużych psów.Jeden jest czarny i kudłaty,drugi beżowy i gładkowłosy.Psy poruszają się po dużym terenie.Księcia Janusza,Mazowiecka,Kazańska,Porucznika Łagody,Przykoszarowa,Szosa do Mężenina,Wiosenna.Ale mogą być i w innej części miasta.
Mimo wielokrotnych wyjazdów nie udało się psów złapać.Szybko się przemieszczają i nie wiadomo,gdzie są w danej chwili.Trudno je zlokalizować.
Jeśli ktoś je zobaczy proszę o informację,gdzie obecnie przebywają.

eelinaa@wp.pl

608 416 949

Szkoda że stacji paliw nie wziął ktoś z poza Łomży bo myślałem że można by było taniej kupić paliwko jak w Auchan w białym no i nie byłby w zmowie z łomżyńskimi stacjami a tu zonk stację będzie prowadził właściciel BP to już wiadomo jakie będą ceny większe niż w Wawie ;(

No właśnie to takie włóczęgi.A może ktoś dać znać w momencie jak je zobaczy.A gdyby je już zatrzymać to super by było.Przez cały dzień i również wieczorem ktoś by po nie przyjechał.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org