Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szczepienie dzieci w wieku 5-11 lat. Portugalscy lekarze mówią „nie” |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szczepienie dzieci w wieku 5-11 lat. Portugalscy lekarze mówią „nie” |
Treść jest ukryta
|
|
pytasz o biedronkę? docelowo ma być ich w Łomży chyba 11! więc się nie martw
|
|
: kaschia zapewne ma telefon z epoki PRL,taki zajomany z budki telefonicznej, tylko wstydzi sie na forum tego okazac. popytaj w antykwariatach ,mozer tam ktos go kupi
|
|
ciekawy pomysł :) Chętnie bym skorzystał z takiej oferty :)
|
|
Do twojej wiadomości Amor nie mam nic wspólnego z Amorem i całe szczęście !!! nie udawajcie że umiecie grać. hahahaha ale żeś mi pojechał. normanie aż się boję. Autoreklama Amora XD dobry zespół nie musi się reklamować i żaden ale to żaden zespół nie musi wiedzieć jak inny gra i ile gra. Bo sory ale chyba wy macie dwa na krzyć, bo takich debilnych śpiewaków to nie chce ryczących i piszczących w mikrofony z epoki lodowcowej co się psują i rozwalają całą imprezę!
|
|
Fajny pomysł z tymi studentami,młodzi ludzie mają fajne,nowatorskie pomysły,są chętni do pracy i taniej nas podliczą niż kwiaciarnia,korzyści dla każdej ze stron. +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
|
Jak z Łomży to teraz słucham MZK i Yak'a tzn. jego projekt z Dolunem czyli The New Commission. Warto sprawdzić. ; > Ten pierwszy to Yak, jakby co : http://www.youtube.com/watch?v=rKwpgyxW8Gs
|
|
ktoś wspominał o kinie ale niepamiętam czy nie na byłej bawełnie +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
|
W Internetii masz pakiet tv 85 kanałów + internet 100Mb za 85,90 lub z internetem 20Mb za 79,90. Co do pakietu z telefonem nie wiem jakie są ceny bo się nie interesowałem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |