Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ponad 72 proc. zmarłych nie było chronionych szczepieniem |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ponad 72 proc. zmarłych nie było chronionych szczepieniem |
kometa10@autograf.pl
|
|
pauliska993 -po co sie wypowiadac bez sensu, jak mam cos konkretnego do napisania to to robie, a nie tak jak niektore osoby na tym forum maja 253 posty dodane bez przemyslenia tego co pisza....:)
|
|
dajcie dziewczynie spokój, niech się cieszy tym co ją spotkało
|
|
odradzam Piękni i Młodzi, ale co kto lubi:)
|
|
Również polecam OSK Borawski.
|
|
Praskich ratlerów w Łomży na pewno nie kupisz. Hodowli pinczerów miniaturowych możesz poszukać na stronie ZKwP. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
a z PUP cos organizują moja kobita szuka kursu tańca na rurze
|
|
przynajmiej reklamujcie nasze Łomżyńskie i w pobliżu Łomzy zespoły bo zaczną przyjezdzać z innych miast jak Białystok i chleb odbieracie naszym zespołom niech nasi na siebie niepiszą złych opini bo przyjeżdzaja z innych'miast i po co te kłótnie - ogarnijcie się proszę starczy dka wszystkich pracy ----------prawda
|
|
może ktoś coś wie na temat kursu na pilota wycieczek? Słyszałam że od czasu do czasu organizuje takie Urząd Pracy, lecz bardzo rzadko..
|
|
Witam wszystkich:) Jesteście tak pomocni, ze coraz częściej korzystam z forum... takie lenistwo w XXI wieku:) Może ktoś wie, czy w Łomży jest taki ktoś kto naprawia siedzenia w aucie, chodzi mi konkretnie o przetarcie w nowym siedzeniu. Pokrowce odpadają, bo każdy pod nie zagląda.
|
|
Wczesniej to była moja ulubiona pizzeria.Ale od ostatnich miesięcy, moim skromnym zdaniem, jakość pizzy jest poniżej biedronkowej kilogramowej za 7zl. Dzieję się tak nie tylko w jednym miescie, przetestowano w kilku.A więc firma zaniżyła jakość, podwyższając przy tym cene pizzy w innych miastach, w lomzy chyba jeszcze to nie nastąpiło. Przede wszystkim ciasto stało się tak cienkie że nie da się tego trzymać w ręku, to pierwsza oszczedność, czyli ciasto.Druga oszczędnośc to bardzo mało mięsa na pizzy , wczesniej było dużo i smacznie, no i ten koncentrat na pizzy jak na mrozonkach z marketu. Jadlem w nowo otwartej Bi3$iadOwO, i tam mam dodatkowo 3 rozne sosy, ceny ok.I pizza dobra. Mysle ze D@*ra$$o straci wiele klientow.Niestety teraz cięzko o pizze i często dostaje sie pomyje.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witajcie, wiem, że taki temat już był, ale na tym forum nie da się niestety nic wyszukać. Czy ktoś może polecić mi komis w Białymstoku, gdzie dobrze sprzedam telefon?
|
|
już na sammy początku sklepy zgromadzone w tej galerii to zwyczajna marność. Myślałem ,że pojawi się jakas sieciowa dobra marka sprzedaży sprzęty RTV, AGV u tu miernoctwo to co dotychczas. Pozostałe cuda też smeiciowe ,ze tak powiem . Jedyne co interesujące to KFC. W sumie zwyczajny falstart. rudy błazen z druhem
|
|
Ba.. w podziemiach ma być skup ,wymiana oraz wynajem nieletnich dziwek a obok skup butelek i puszek po łomży export.Przy toaletach komis i bazar rzeczy skradzionych a na zapleczu zatankujesz opału i benzyny od ruskich za grosze. tak pozatym czego się spodziewałeś?
|
|
to ten pomysł piękny realizacja dzwięku moimentami do dupy - dzwię brzmi jak z kotła płaski bez wybrzmienia. _________________________________________________________________ http://www.michalkiewicz.pl/ https://myslpolska.info/ http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0
|
|
Lepsze by było Media Markt lub IKEA Już się chwalą na fb
|
|
Ale powiedzcie mi, w czym MM jest lepszy od takiego RTV-Euro-AGD? Bo ja znajduję tylko jedną rzecz: większy wybór i nic więcej, pozostałe rzeczy takie jak np.: CENY, obsługa, wiedza sprzedawców, płaca jest na zdecydowaną korzyść tej drugiej sieci...
|
|
a biedronka będzie?
|
|
Cytat: No pewnie!! Może nie w samej Venedzie, ale min. na Poznańskiej, Nowogrodzkiej, Przykoszarowej, Piłsudskiego,Zjazd jej jeszcze nie ma, są to niektóre białe miejsca na mapie Łomży i na 90% to się zmieni rudy błazen z druhem
|
|
Echo Instrument otwiera galerię Veneda. :) co za kreatywność CZ-eta
|
|
Witam, co polecacie jeżeli chodzi o dostęp, awaryjność, cene , do mieszkania w bloku na poludniu. Umowy mi sie wlasnie pokonczyly na tv, internet i telefon wiec dobrze by bylo wybrac jakas atrakcyjna ofertę. Co jest do wyboru, co macie, polecacie,jakie firmy? Dzieki za pomoc Pozdrawiam :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |