Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
P. Lisicki: „Polska wykonuje polecenia koncernów farmaceutycznych” |
mialem sie na ten temat nie wypowiadac ani nie osadzac bo to nie do mnie to nalezy ale czy wy wiecie na czym polega koleda i yslisz jeden z drugim ze jak nie dasz koperty z pieniedzmi to koleda nie bedzie zaliczona pomysl po co jestes katolikiem jesli mozesz sie tak nazwac bo to ze przyjeles chrzest choc nieswiadomie komunie bierzmowanie to nie czyni cie katolikiem i wcale nie musisz uczestniczycz w obrzedach i tradycjach kosciola czym jest kosciol nie to nie budynek to kazdy z nas kto do tego budynku wchodzi. przysraliscie sie do ks. Nowackiego a czy tylko on w calej lomzy chodzi po koledzie dajcie spokuj i zalozcie inny temat bo nie warto ciagnac tych bzdur. wasza religia daje wolna reke chcesz jestes ale nie pogardzaj innymi. i na koniec jestem ciekawy czy ktokolwiek z was stanal by przed ksiedzem i powiedzial mu to prosto w oczy ze jest oszolomem mysle ze nie a jesli sie myle i znalazl by sie taki to jestem przekonany ze kazdy ksiadz zjadlby was argumentami ze zle robicie chyba ze nie jestescie katolikami .... cdn
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: P. Lisicki: „Polska wykonuje polecenia koncernów farmaceutycznych” |
Za takie zarobki to dużo osób by pewnie nie narzekało na pracę w święta czy weekend-mają za to więcej płacone i potem wolne
|
|
Płacą im przelewem do banku bo tak wielką kasę to by im po drodze ukradli ! ( no właśnie w jakim celu się wypytujesz??? )
|
|
nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Autor: voodoo (---.internetia.net.pl) Data: 09-01-13 15:54 średniowiecze taa... coś w tym jest ... to Prawda - to religijne średniowiecze
|
|
Podajcie jakies swoje namiary, mail, fb czy tel :)
|
|
załęska jest ok jako lekarz. A dane są w sieci, wystarczy wpisać nazwisko w google. co do czekania na wizytę to jeśli pilne i prywatnie to nawet tegoo samego dnia może sie udać.
|
|
Witam wszystkich mam pytanie do E-palących zwłaszcza z okolic Kolna Gdzie w kolnie i za ile można kupić e-papierosa i za ile?? Proszę o zgłaszanie się osób z okolicy Kolna ale i nie tylko Pozdrawiam
|
|
A czy ktoś może mi podać aktualny nr do dr Załęskiej? Jak dzwonię na ten podany w internecie abonament jest niedostępny.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
On nie dla siebie tylko dla kolegi brata szwagra żony
|