Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Omikron na gwiazdkę |
Znacie jakąś stronę do szablonów folii ochronnej na telefon? Coś jak www.myscreenprotector.com.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Omikron na gwiazdkę |
A ja że pracuje najdłużej z was to mam jeszcze dodatkowo : autko słuzbowe do prywatnej dyspozycji 24h bez rozliczania z przejechanych km. + dla każdego członka rodziny tel kom. bez limitu :):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ŁSM u mnie to wygląda tak: Eksploatacja bieżąca - 2,65 zł/m2 Fundusz remontowy Wymiana wodomierzy - 1,30 zł/szt Winda 6,40 zł/os Wywóz śmieci 4,9 zł/os Sprzątanie klatek 8,50 zł/szt Domofon 2 zł/szt + zaliczka na c.o.
|
|
Tak, ja się starałam dwa lata temu i nie otrzymałam mimo spełnienia wszystkich warunków i przedstawienia pełnej dokumentacji -włącznie z zaświadczeniem od pracodawcy!!! Wszystko znalazłam na stonie internetowej, bo w urzędzie nawet nie potrafili mi powiedzieć co i kiedy trzeba złożyć. Dla mnie ten urząd to pomyłka na całej lini. Dwa lata temu również starałam się o staż, byłam tam co tydzień (liczyłąm, że coś "wychodzę") i odsyłali tylko to tu to tam. Dali dwa skierowania, a na rozmowach -wielkie zdziwienie- okazało się, że pracodawcy wpisywali konkretne osoby -z imienia i nazwiska- i choćby nie wiem co szansy nie było!
|
|
"Pool" a w ktorym bloku dokladnie ?
|
|
PRO-MAR p. Marcin 505-232-836 Polecam! rudy błazen z druhem
|