niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak się sprzedało prawa do emisji CO2 to teraz bida!!!!!!!!!!!!!!

Mam do oddania (tylko w dobre ręce) 2 miesięcznego czarno-białego (KOT)ka.

Dla zainteresowanych dodaję zdjęcie: http://imageshack.us/photo/my-images/96/dsc0383j.jpg/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak się sprzedało prawa do emisji CO2 to teraz bida!!!!!!!!!!!!!!

Coś podobnego do tego?

Tutaj średni czas otwarcia jednego wlotu wynosi 25%, a obecnie jest niecałe 50%. Piesi by mieli mniej czasu na przechodzenie albo musieliby przechodzić w dwóch fazach. Tak źle i tak nie dobrze, ale tutaj chociaż częściej zmieniają się fazy i można od razu zawrócić na zielonej fali.
Z resztą nie wiem co by musiało się stać, żeby teraz ktoś zechciał przeprogramować sygnalizację, szczególnie, że z założenia wszystkie sygnalizacje w ciągu ul. Piłsudskiego miały być zsynchronizowane z tą. Dla zawracających najwygodniejszy byłyby nawrotki.

Re: Jak się sprzedało prawa do emisji CO2 to teraz bida!!!!!!!!!!!!!!

Kto był pomysłodawcą zmiany organizacji ruchu na ul. Dwornej na tą, którą mamy obecnie?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org