Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Arcybiskup Viganò o NWO, o znamieniu bestii, pandemii, paszportach szczepionkowych |
możesz zawsze spróbować, nietrudno Ci będzie ją znaleść ?! a co jak się okaże że nie miałeś racji :) ? wstawiasz swoje zdjęcie na forum ! jakbys miał problemy ze znalezieniem to sie odezwij, nie ma problemu skontaktuje was he
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Arcybiskup Viganò o NWO, o znamieniu bestii, pandemii, paszportach szczepionkowych |
Właśnie taka fala dla kierowców. Jeżeli auto wjedzie na zielonym to zdarzy skręcić w lewo i zawrócić. Piesi po przejściu jednego przejścia mieliby czerwone podczas przechodzenia przez wysepki i napotykaliby zielone przy dochodzeniu do kolejnego przejścia Wilk syty i owca cała Wracając do nawrotek to nawet zrobione jest jedno, ale jest zakaz zawracania. To są kpiny po prostu
|
|
Re: Arcybiskup Viganò o NWO, o znamieniu bestii, pandemii, paszportach szczepionkowych |
Dziękuję Baaardzo " Galo":) No i jak tu Was nie lubić, skro na każde pytanie potraficie odpowiedzieć:) Życzę wszystkim miłych snów:)
|
|
Nikt mi nigdy w Polsce, nie oddał nic za co zapłaciłam, Polska mi wisi koszty sprowadzenia aut z innego państwa, a droga cywilna?, hahaha
|
|
Po cóż tak się ponosić! W PG6 jest 2 klasy pierwsze -60osób, w tym roku po raz pierwszy 3 klasy-90 osób przyjętych. Odpowiada ci cała Łomża, a miejsc w gimnazjum jest max 60-90 . Co mają pisać ci co się nie dostali? Odpowiedz sama dlaczego wszyscy tak plują na PG6 i na 1 LO - zazdrość i nic więcej. Dlaczego tak każdy krytykuje , a tyle osób chętnych w rekrutacji? Co mają pisać ci co się nie dostali do szkoły? Ci co sobie w niej nie poradzili? Uczyć się trzeba w każdej szkole. Ta jest dla ambitnych i lubiących systematyczność. Nie róbcie z nauczycieli potworów. To osoby kompetentne; wymagają , bo po to w końcu są. Nie zastanawiaj się ,składaj dokumenty właśnie tam.Jako laureatka masz zagwarantowane przyjęcie. Masz też duże możliwości w samorealizacji .
|
|
dlaczego tak sadzisz :) rudy błazen z druhem
|
|
vizel one maja dopiero 4 dni i mam tylko jednego pieska i 6 suczek. jak chcesz zdjecie tych pieskow to daj znac
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |