Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Myślał, że covid go ominie. |
Czy telefon do doktora Gołaszewskiego: 504 139 307 jest aktualny?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Myślał, że covid go ominie. |
Jeśli o mnie chodzi to w grę wchodzi tylko prywatnie :) Ewentualnie jeszcze poproszę o te same dane na temat dr Załęskiej? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Ks. Nowacki nie jest przeciętnym księdzem. Jest jednym z wykładowców - wychowawców tej Ks. Kapłańskiej obłudy która ma swoje źródło w teologicznej makulaturze z której Ks. Wojciech robi swoje wykłady teoretyzując to co w praktyce staje się niedoścignioną iluzją do tego stopnia że mało kto uczciwie wierzy w to co robi na dopierdiool czyniąc swoje religijne czary mary. Czasem zdarza się Ks. Nawiedzony z teatralnym namaszczeniem czyniąc po parafiach na pokaz swój kapłański religijny teatr obrzędowych przedstawień który nie pasuje do smutnej reguły ale reguły potwierdzają wyjątki do których Ks. Nowacki nie należy
|
|
A co powiecie o I LO, jak się ktoś wybiera. Podobno jest inaczej niż w gimnazjum.
|
|
Dzięki ! już mam odpowiedniego do mojej naprawy.
|
|
ogolnie nie ma ale tam sa inne zasady
|
|
średniowiecze
|