niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wysłać Godek do Chile...

chistoryczny ...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wysłać Godek do Chile...

Jowita, ty się czasem zastanawiasz nad tym co piszesz? czy tak se jaja robisz?
Jak nie masz pojęcia np o tym które dziecko gdzie chodzi i domyslać sie o co komu chodziło pisząc posty, albo która matka jest gorsza i co na obiad mężowi zrobiła, albo kto się jej dziećmi zajmuje, jeszcze się pochwal że ty najlepiej lody robisz w tym przedszkolu to juz zupełnie mnie rozwalisz.
A może już też rozszyfrowałaś, że to ja brzydula, asienka czy kto tam jeszcze i na pewno wszyscy jesteśmy ze starego zarzadu edukatora albo czyjąś rodziną. Po co ciągniecie jeszcze tą komedie tutaj? Same domysły, kto się za kogo podszywa. BEKA z Was coraz większa, a jeszcze kolega papik czy jakoś tak który tu sobie urządził konkurs kto może zostać jego nałożnicą i o niczym innym nie myśli, tylko czyta posty i ocenia kto się nadaje na nałożnicę... Nałożnic może szukaj przyjacielu u siebe w gimnazjum, te tu to w większości starsze panie dla ciebie. Skończcie to już błagam.

No ja myślę że dobre materace ma Intex i najlepiej u nich, albo u przedstawiciela

Miałem identyczzną sytuację. Problem rozwiązał, ku mojemu zadowoleniu, p. Śmiarowski - tuż za "Retro" (kier. Nowogród). Radzę unikać zakładu p. Kijewskiego, szczególnie pracującego tam człowieka, cechującego się poszarpaną twarzą i naderwanym prawym uchem. Nie jest uczciwy, a kasę żdziera!

Mieszkam w Łomży, czy ktoś wie lub zna nr telefonu gdzie mogę zadzwonić i sprawdzić mój aktualny stan opłat za energię elektryczną.
Wiele nómerów telefonów jest nieaktualna

Na AL Legionów jest biuro PGE, zajdz i zapytaj.przez tel nikt CI takich info nie udzieli.

więcej niż 3500?

przyjmuje na ul. wyszyńskiego na fundusz zdrowia tylko trzeba raniutko iść i czekać w kolejce ;)

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Tylko Wróżbita Maciej prawdę Ci powie :)

Podejrzewasz już kogoś o to?

Wiem,że po wypłatę jeżdzą ciężarówką do banku.

a można jakieś namiary na nią.?

MASA!

rudy błazen z druhem

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org