Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MUREM ZA POLSKIM MUNDUREM. Wołamy: OD(SZ)CZEPCIE SIĘ od żołnierzy; oni mają prawo wyboru! |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MUREM ZA POLSKIM MUNDUREM. Wołamy: OD(SZ)CZEPCIE SIĘ od żołnierzy; oni mają prawo wyboru! |
Treść jest ukryta
|
|
Re: MUREM ZA POLSKIM MUNDUREM. Wołamy: OD(SZ)CZEPCIE SIĘ od żołnierzy; oni mają prawo wyboru! |
Treść jest ukryta
|
|
Jowita o czym TY piszesz... Sala która została przeznaczona na żłobek byla w remoncie od 22.12 do 5.01 conajmniej..., dzieci z grupy pszczółek 0d 7.01 zostały przeniesione do zupełnie innej sali na górze gdzie do tej pory były maluchy, a że tych była mała garstka to po zebraniu podjęto decyzje że zostano przeniesione do małej sali, a pięciolaki zajmą ich miejsce... Tak czy inaczej sprawa dzieci została rozwiązana i chwała za to, co nie zmienia sprawy że gówno pozostało... np z dokumentacji zapytaniowej' wynika że jednym z głównych kryteriów wykonania remontu był nieprzekraczalny termin wykonania remontu do 2.01. Tymczasem jeszcze w piątek po południu 4.01 gdy odbierałam młodą z przedszkola remont trwał. Oczywiście to taki szczegół... rozumiem że firma ktora podpisała umowę i nie dopełniła warunków zgodnie z kodeksem zamówień publicznych poniesie konsekwencję...
|
|
alpharello - widocznie to co piszę jest dla Ciebie za trudne do zrozumienia. A odnośnie robienia lodów to nie moja branża, ale skoro o tym piszesz więc pewnie masz doświadczenie. Nikogo nie oceniam, nie piszę o złych i dobrych matkach - tylko uświadamiam was, że ta sprawa została wykorzystana przez niektórych dla załatwienie swoich spraw i tyle. Kończę już tą jałową dyskusję, bo szkoda mi czasu, a ona do niczego nie prowadzi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |