Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POSŁUCHAJ i pomyśl |
ok, dzięki za info .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POSŁUCHAJ i pomyśl |
maruda nie odzywałam się od dwóch dni ponieważ tak jak powiedziałam wcześniej, dla mnie sprawa jest zamknięta... dzieci od poniedziałku są na normalnej sali i tylko o to mi chodziło, a że przy okazji wyszło jakieś gówno... to soorrry ja pieluchy mam już za sobą i nie zamierzam do nich wracać.
|
|
zezowaty,a Ty do której gimbazy uczęszczaZ
|
|
Ale to głupiego robota. Jak drastycznie zwiększył się ruch na osiedlach, najbardziej na ulicy Żeromskiego. Wszyscy omijają te rondo właśnie tą ulicą.
|
|
Sw Krzysztof jest najlepszy,polecam.
|
|
dzieki za odpowiedz. 'oni' to vectra ktora dotychczas na podstawie jakiejs tam umowy z wladzami spoldzielni sprzed lat zawlaszczyla gniazda antenowe i stala sie na osiedlu monopolista. no chyba ze ktos zalozyl sobie satelite. wydaje mi sie ze ta naziemna telewizja cyfrowa to dobra okazja zeby im 'podziekowac za wspolprace'................... chyba ze sie myle??????????????? ___________________________________
|
|
szogunek z tego co widzialem w menu to jest tam opcja na grubym cieście.
|
|
Masakra ...
|
|
Coraz więcej zainteresowanych to jest do II LO. Ukończyłem PG 6,ale osobiście nie polecam. Nie będę się rozpisywał tutaj, możesz dać do siebie kontakt email to tam podam argumenty ;).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |