niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak korzenny zboczeniec z importu, uczył polskie dziewczynki angielskiego.

Wojska Polskiego, przed nową Biedronką (idąc od ronda Kościuszki) wejście wspólne z Lemfaxem.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak korzenny zboczeniec z importu, uczył polskie dziewczynki angielskiego.

Spartaczone skrzyżowanie świetlne z wyspą centralną na skrzyżowaniu ulic Piłsudskiego i Zawadzkiej

Lepiej teraz?

Różnica oprócz zapisania żadna. i tak ludzie po prusa jeżdżą

To samo na nowym skrzyżowaniu przy galerii. Z Zawadzkiej w prawo na Sikorskiego. Tam powinna być zielona strzałka gdy sikorskiego na wprost ma zielone. W każdej innej sytuacji powinno się zielone świecić na stale.
Niepotrzebne hamowanie

Panowie przyjaciele tylko czekają aż nie zrobisz całkowitego stopu.

Autor: monciaaa1993 (---.xdsl.centertel.pl)
Data: 08-01-13 18:58

Witam! Polećcie mi dobrego mechanika z Łomży lub okolic.

Jeżdżę Astrą Bertone i od dłuższego czasu mam problemy z samochodem, a mianowicie na początku często przerywał zwłaszcza na gazie, potem też na benzynie. Zaprowadziłam do wyregulowania gazu i niby wszystko było w porządku. Ale w pewnym czasie, miałam problemy z odpaleniem auta, kręcił, ale nie odpalał. Został zaprowadzony do mechanika... Mechanik stwierdził, że to głowica, została wymieniona i dalej jest źle, a nawet jeszcze gorzej, gdyż w tej chwili samochód gaśnie podczas jazdy (spada z obrotów, a tym samym z prędkości)... Strach nim jeździć. Następny mechanik podłanczając pod komputer stwierdził, że jest to najprawdopodobniej cewka.
Tak więc, nie wiem co robić, bo nie chcę po raz drugi zawieść się na majstrach.

POMOŻCIE I POLEĆCIE DOBREGO I WYKWALIFIKOWANEGO MECHANIKA !! :)
DZIĘKUJĘ ZA POMOC !

Który pajac stwierdził że to głowica, Niech inni go omijają ,

niby skąd miałam wiedzieć że dzieci będą w innej sali skoro panie wychowawczynie wyraźnie mówiły że będą w tej sali do końca roku i że jakoś trzeba będzie dać radę... Gdyby nie post na forum tak by właśnie było bo nikt by się tym nie zainteresował i możeci gadać co Wam się podoba i doszukiwać się kombinacji!
Maruda skoro mnie cytujesz to zauważ że tekst do Agnieszki pisałam 3.1 i napisałam 'że wczoraj czyli 2.1 pisałam do P. dyrektor'. Wystarczy wygooglać nazwisko i znajdziesz kontakt :), czyli tego samego dnia gdy napisałam ten ów gorący post, po którym w trybie natychniastowym zwołano zebranie. Jak odprowadzałam córkę do przedszkola to nikt nic nie mówił a w ciągu dnia dzwonili z przedszkola z informacją o zebraniu wieczorkiem... Gdybyś też zauważył 6.1 napisałam że jestem po rozmowie z p. dyrektor bo odpowedziała na mojego @. Wówczas wiedziałam że dzieci zostały przeniesione do sali bo w piątek młodą odbierałam już z sali na górze... Od niedzieli nie napisałam słowa, nie dlatego że się czegoś/kogoś wystraszyłam tylko tak jak napisałam wówczas dla mnie sprawa została zamknięta!
Nie mam wpływu na to że pod moim ostatnim postem zostało napisane kilkadziesiąt postów przez osoby bardziej lub mniej zainteresowane tematem.

Nie mam za bardzo ochoty szukać "trudniejszego" ale z całym szacunkiem. Śmiech nie trudne skrzyżowanie. Dodaj zwykle tory tramwajowe i już masz bardziej złożone. Nasze po prostu zamula i nie jest tu koniecznie.
Niesamowicie mnie denerwuje podejście tych the billi z ratusza którzy co zmiana to wstecz. Zero usprawnień
I proszę nie wciskać ze takie rozwiązanie było konieczne dla działania Wordu bo to nieprawda!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org