Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zastrzyk albo grzywna. Lewica też nie proponuje LECZENIA, ale zgubny ZAMORDYZM |
Tomo1233 a jak zarobki?Pytam Ciebie,bo sporo masz informacji:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zastrzyk albo grzywna. Lewica też nie proponuje LECZENIA, ale zgubny ZAMORDYZM |
Do tego modelu to koszt rzędu ok 2500 bo części nie są drogie i podobno łatwa przekładka.
|
|
Re: Zastrzyk albo grzywna. Lewica też nie proponuje LECZENIA, ale zgubny ZAMORDYZM |
A co do warsztatu w Rakowie. Zna ktoś adres i/lub nr telefonu?
|
|
Witam, szukam kilku osob do wspolnej gry na instrumentach w formie luznych spotkan, prób. Sam gram na gitarze elek. (jestem amatorem). Poszukuje basisty, perkusisty ewentualnie drugiej gitary, lub dolacze do jakiejs grupki osob ktora ze soba gra. Preferowany styl - rock. Moj mail: gu_tek@wp.pl
|
|
Nabór na stanowiska kierownicze i administracyjne trwał chyba do 30 listopada. Takie info było na str. Tesco, teraz brak tych ogłoszeń- wiec zapewne nabór zakończony.
|
|
Ciekawe czy już odbyły się jakieś spotkania rekrutacyjne czy narazie zbierają CV a spotkania bliżej otwarcia.
|
|
przeleć się, koniec Rakowa p lewej stronie. Sorki bliższych danych nie znam
|
|
Edvard18 jest niezły w te klocki:)
|
|
silniczek krokowy wyczysc wpisz w gogle zobaczysz jak wyglada i gdzie jest
|
|
zanosząc CV w podane w ogłoszeniu miejsce, przeprowadzają z Tobą krótką rozmowę
|
|
Autor: brzydula (82.139.165.---) Data: 03-01-13 21:56 damcirade bez przesady... ja jak Pani prezes dla idei i polepszenia bytu mojego dziecka dowalam komu popadnie :) Ona dla idei nie jest lubiana przez wszystkich wokoło ja też nie muszę. Dla jasności moje dziecko od 1,5 godziny śpi a ja mam czas wolny :) Agnieszka napisałam do Pani dyrektor wczoraj (niestey tylko taki kontakt znalazłam) narazie bez odpowiedzi... //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// To mówisz że tylko o dobro dziecka twojego tobie chodziło??? Tylko dlaczego akurat u pania dyrektor, która od Bóg wie jakiego czasu jest na chorobowym hihihi hmmmmm niewiarygodne :):):):)
|
|
... o, może to jego poszukują ?
|
|
Strazak. Widzę ze Ty wszędzie wstawisz coś na temat "w innych miastach" Wytłumacz nam dlaczego w Białymstoku u zbiegu bardzo ruchliwych ulic Piłsudskiego, Branickiego i Pałacowej jest zamiast ronda ze światłami zwykle rondo dwupasmowe? Ja myślę ze dlatego bo jest szybsze tańsze prostsze dostosowane do panujących warunków
|
|
Witam kogo polecacie żeby wykupić 2 - 4 godziny na jazdy doszkalające kategoria B Z góry dzięki za sensowne odpowiedzi.
|
|
ok. Dzięki.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Uważasz, że przez dwa dni raptem wyszykowano salę dla dzieci ze żłobka. Takie były plany, pisano dlaczego nastąpiły opóźnienia - nie była to wina ani Pani Prezes ani Edukatora. Wystarczyło poczekać kilka dni cierpliwie ale widocznie ktoś tobą kieruje i byłaś tylko zapalnikiem. jeżeli mówimy o skandalu - to rzeczywiście skandal bo pozwalacie robić ze swoich dzieci ruchome tarcze dla tych którzy toczą prywatną wojnę nie przebierając w środkach. Niektórych ludzi absolutnie nie obchodzi los Waszych dzieci oni widzą tylko koniec swojego nosa. To jest ich prywatna wojna. Wiele razy się zdradzili kim są. Ciszcie się, że wasze dzieci mają wspaniałą opiekę i stworzone warunki do pełnego rozwoju. I nie zapominajcie, że przedszkola Waszego już dawno by nie było żeby nie zaangażowanie Edukatora. Pozdrawiam z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |