niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Choinka

Mr__Andrzej - szukasz dziury w całym, skoro tak napisałam to widocznie mogę, podobnie jak Ty możesz napisać co myślisz - i nie oceniaj moich wypowiedzi w ten sposób i nie rzucaj tekstami toć to nauczanie JPII wielce zgrzeszyłąm oh oh nie rusza mnie to

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Choinka

Ukryta ironia :)

*Benia* nie mam i nie miałem zarzutów przeciw Tobie. Twoja postawa nie może odbiegać od normalnych - ogólnie przyjętych zasad współżycia społecznego czytam nie społecznego. Innymi słowy nie możesz się wychylać żeby nie oberwać - nie możesz przekraczać granic dla własnego bezpieczeństwa.

Te granice są narzucane społeczeństwu z góry przez przywódców. Przywódcami zaś najbardziej wpływowymi są przywódcy religijni oni wpływają na wszystko co się rusza i nie rusza poprzez to wszytko budowane jest na cywilizacyjnej platformie - fundamencie założeń religijnych determinujących kulturę prawo naukę ... - wszystko nawet stosunki płciowe.

Jezus przekraczał te nieprzekraczalne granice i z nikim nie walczył pokazując religijną obłudę stał się jej wrogiem nr 1 w ten sposób że kapłani w Jezusie widzieli realne zagrożenie swojego religijnego status quo i dlatego Kapłani zaszczuli Jezusa a nawet zabili.

Religijne granice wyznaczane przez kapłanów mentalnie ograniczają Kościół i sprowadzają go do roli własnego religijnego jasyru zaszczuwając tych co w tym religijnym jasyrze mentalnie tak jak Jezus się nie mieszczą

Nabrałem dystansu do siebie i zarazem do swojej religii tak samo jak nabrałem jednocześnie dystansu do Ks. Kapłanów parafialnych BiG kościołków i Kościołków jako small wiernych.

Jak na to wszystko patrzę z boku to widać wyraźnie że Dialog Jezusa byłby dla niego korzystniejszy z ateistami.

Wyraźnie widać że Dialog Jezusa z ateistami nie skończył by się Jego zaszczuciem.

U W A G A !
Szanowni Państwo - Szanowny przedmówco *Benia*

Może to dziwnie zabrzmi co powiem ale wyraźnie widać że Ks. Kapłani tacy jak nasi lokalni Proboszczowie, Ks. Biskupi i im posłuszni Ks. Wikariusze - Księża wszelkiej maści zaszczytów i tytułów Ks. Funkcjonariusze Rzymskokatolickiego Kościoła ...

... w Dialogu z Jezusem - w dialogu z BOGIEM - w dialogu ze SWOIM BOGIEM będą tego Boga zawsze nauczać - "nawracać" na jedynie własną religijnie słuszną drogę a jeśli nie będzie to skuteczne nawracanie Boga w ludzkiej postaci to tego Boga - Syna Bożego zaszczują religjnie ...

... tak samo jak Jezusa podobnie jak artystę "Nergala" podobnie jak wszystkich którzy stają w Prawdzie jak Lustro na drodze tej religijnej obłudzie Ks. Kapłanów którzy swoje zakłamanie interpretacje teologiczne ogłaszają pretendując do wzoru jedynie słusznej Prawdy.

rudy błazen z druhem

radzę zorientować sie w rożnych punktach jakie są ceny bo słyszałam niezbyt pozytywne opinie o Panu z antykami na Farnej

P.A. orientujesz się w cenach używek?
Interesuje mnie ile mogę chcieć za baniak 200l, z pokrywą, jarzeniówkami (dla roślin), odbłyśnikami, filtrem JBL e900, grzałka 200W (bodajże Aqua El), podłożem Sery (było to akwa holenderskie), spiralą CO2, bez butli.

follow me

Niestety nie będzie pasowało :(

Ty to zamknij ziapę i siedź cicho,bo nigdy nic mądrego nie masz do powiedzenia Debilu zamulony...idź powietrza zaczerpnij a nie trollu w kompie tylko siedzisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na jakie stanowiska szukają pracowników w Tesco? na stronie ów firmy nie jest nic napisane, może ktoś z forumowiczów wie? z góry dzięki

Podobno już wpłynęło 6000 CV, ale wysyłaj może akurat.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org