Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Paplikowy światły zachód, czy totalny euro-burdel? |
Umówmy się, że to jest " starówka" , zabytkowe centrum miasta, i jakby nie było, to nie mamy nic innego, - dojazd tylko dla dostawców towaru ( gastronomia i okoliczne sklepiki + mieszkańcy z kartą potwierdzającą pobyt + inwalidzi , a reszta " Z BUTA "!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Paplikowy światły zachód, czy totalny euro-burdel? |
zawraczasz - 4 razy czerwone xd nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Ty akurat tamtędy chodzisz. Z przejazdem w lewo lub nawrót jest już dużo dużo gorzej a chyba dążymy do ulepszeń.
|
|
byłem wczoraj i się dość mile zaskoczyłem. Jedna z lepszych pizzerii w Łomży! i dość dobrze stronkę swoją ogarneli którą bigi2004 podał przejrzysto i jasno i wszystko powinno być takie w tym mieście, więc ja też polecem http://www.citipizza.pl/
|
|
Mr_Andrzej w ogóle jest bardzo mało rozumnym osobnikiem. Nie potrafi zrozumieć tego że już nikt na tym forum nie czyta jego Ctrl+V.
|
|
Witam. Gdzie w Łomży lub okolicach znajdę kogoś kto przełoży mi Renault. Proszę o jakiś numer telefonu lub adres.
|
|
Jak można napisać, że taki gniot budowlany jest OK xD Wy chyba w życiu widzieli tylko śledziowo i Łomżę. Za takie gnioty budowlane jakie powstały powinny posypać się głowy. Ale się nie posypią, bo dla bydła widać odpowiada :D I te czerwone światło zapalające się specjalnie byście stali i czekali gdy wkoło pusto i żywej duszy nie widać też wam odpowiada. Oj nie będzie dobrze w tym kraju nie będzie, idiotyzm przerósł zdrowy rozsądek ;D
|
|
I jak udalo sie wszystkim kolejkowiczom złapać bilecik ?:)
|
|
Ronda w Białymstoku działąją troche inaczej ponieważ kiedy skręcasz w lewo to nie stajesz na czerwonym ponieważ światła wewnętrzne też mają zielone a tylko światła zewnętrzne przed wjazdem na rondo dla ruchu przeciwnego są czerwone . A w Łomży kiedy chcesz skręcić w lewo to po skręceniu w lewo stoisz i czekasz na zielone i oto właśnie chodzi ktoś otym nie pomyślał.
|
|
a policja nie znalazla ? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Można prosić opinie na temat pracy tam jako przedstawiciel handlowy?
|
|
jakie to renault?
|
|
witam ja zajmuje sie takimi rzeczami. wiecej info dam prywatnie kasia.jackowska1@o2.pl
|
|
Tak, sam tam pracuję , na początek gabinet, samochód mercedes S klasa, laptop, wypasiona komura, sekretarka do użytku osobistego i trzy tysiące - dwa dziewięćset klientów .
|
|
Tak to jest zasięgnąć opinii na Naszym forum he he...żenada! Makmarc tak podałam mu link,żeby poczytał i przedstawiłam się...nic złego nie napisałam,pytam i tyle... Nie chciałabym trafić do takiej firmy jak np.Wiomar,gdzie tylko obraża się i wyzyskuje ludzi...
|
|
wszystko jedno aby tablica. rudy błazen z druhem
|
|
nie Edziu , jest WYNALAZCĄ - WYNAJDYWACZEM .
|
|
Jedź do Auto Kliniki ul. Sosnowa 1 obok sklepu spożywczego ( Osiedle Maria ) 509 733 020
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |