Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jak PiSlamista to znaczy nieuk... |
Rondo- zle, swiatla- zle, moze jakby Lomze zaorali to byscie byli happy... rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jak PiSlamista to znaczy nieuk... |
Kiedyś był na przeciw SP 7.
|
|
Dzięki! czy jeszcze gdzieś jest co posiada maszynę do szycia?
|
|
Sosów nie mają na wynos? - brat ostatnio zamawiał, odebrał w lokalu dostał sosy -3 sztuki, a ja z mężem zamawiałam z dowozem do domu i wszystko było jak należy.
|
|
Ale dają jakąś bazę klientów? Jakie auto oferują?:)
|
|
Witam! Polećcie mi dobrego mechanika z Łomży lub okolic. Jeżdżę Astrą Bertone i od dłuższego czasu mam problemy z samochodem, a mianowicie na początku często przerywał zwłaszcza na gazie, potem też na benzynie. Zaprowadziłam do wyregulowania gazu i niby wszystko było w porządku. Ale w pewnym czasie, miałam problemy z odpaleniem auta, kręcił, ale nie odpalał. Został zaprowadzony do mechanika... Mechanik stwierdził, że to głowica, została wymieniona i dalej jest źle, a nawet jeszcze gorzej, gdyż w tej chwili samochód gaśnie podczas jazdy (spada z obrotów, a tym samym z prędkości)... Strach nim jeździć. Następny mechanik podłanczając pod komputer stwierdził, że jest to najprawdopodobniej cewka. Tak więc, nie wiem co robić, bo nie chcę po raz drugi zawieść się na majstrach. POMOŻCIE I POLEĆCIE DOBREGO I WYKWALIFIKOWANEGO MECHANIKA !! :) DZIĘKUJĘ ZA POMOC !
|
|
To jest chyba skrzyzowanie, a nie rondo - chyba ze sie myle....
|
|
Jeszcze prawie połowa boksów jest starych,budowanych kiedyś tańszym kosztem.Modernizacji wymaga szpitalik. W każdym boksie są drewniane budy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |