Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawda o pandemii |
A ja mam 25L firmy Wromak z oryginlaną czarną pokrywą świetlówka led, grzałka, tarmometr itp + bojownik z partnerką -125zł, posiadam też 5 odrośniętych bocji wspaniałych - 20zł/szt
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawda o pandemii |
dodawaj ogłoszenia na portalach lokalnych, w gazetach itp _______________________________ www.student.lomza.pl
|
|
Asiula i brzydula !!!!!! W końcu ten cierpliwy ze wszechmiar mąż też stracił serce do dzieci?? Wiadomo , jak każdy facet , woli przy piwku posiedzieć niż nad rozwydrzonym bachorem :):) A wy w końcu, odnalazłyście należne wam miejsce jak widzę :):)
|
|
a w hotelu GROMADA tam był taki skup nie wiem czy jest dalej. To możesz tam zajść to niedaleko ul.Farnej
|
|
... a tak na poważnie , to jeżeli to ma jakąś wartość powyżej złomu, to Bazar staroci na Kole w Warszawie - ul. Obozowa - giełda staroci - największa tego typu giełda w Polsce, Giełda otwarta w każdą niedzielę od rana do godz. popołudniowych zależnie od pogody Jakbyś miała coś ciekawego, to albo kupię albo Ci pomogę przy sprzedaży i niekoniecznie muszę na tym zarobić. Jestem tam dość często i co nieco - się powiedzmy znam na " antykach " i innych tego typu rzeczach.
|
|
Za tysiaka to mi się nie chce brac telefonu do ręki żeby zadzwonic .
|
|
Mam pytanko to znawców tematu:) W której kebabowni kebab ma grubszą bułę i najmniej kapusty ? I w której pizzeri jest najcieńsze ciast a najwiecej glutów?
|
|
Agencje pracy w łomży juz istniały:) Zapytaj tych którzy pracowali dla niejakiej agencji CONSULT :):):)
|
|
Jak chcesz pomoc to i ja Ci wysle maila ze zdjeciami zegarka tez pozlacanego 24-karatowym zlotem i moze sie dogadamy..
|
|
Mnie tam tylko denerwuje, że przez przejścia dla pieszych trzeba biegać :) rudy błazen z druhem
|
|
znalazca juz ma swoja nagrode..
|
|
czuje ze to nie powqinno sie nazywac przedstawiciel handlowy tylko grubo zakrojona akwizycja
|
|
nie warto przekładać starych aut
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |