Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tonący brzydko się chwyta |
spx będę si rozglądał :) Ale zawadziłeś go, czy uciekłeś na chodnik/pobocze ? rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tonący brzydko się chwyta |
Julia znasz jeszcze jakieś miejsca?
|
|
to nie wiesz czy to byl suv czy tez van? Nie znasz marki i modelu? hehe prowakacja :))
|
|
Zmienić ruch na dwornej na jednokierunkowy w dol do skrzyżowania z krótką gdzie byłby już ruch jednostronny ale w górę, czyli na krótkiej spotykalaby się dworna z góry i z dołu. Odwrócić ruch na krótkiej i dlugiej z wyjazdem na rondo który jest praktyczne gotowy. W miejscu gdzie teraz jest wjazd mógłby być parking. Byłoby więcej miejsca do postoju, sprawniej samochody wyjeżdżalyby z tego grajdolka. Myślę ze to najlepszy na te chwilę pomysł dla tej okolicy.
|
|
Ja kupię
|
|
Szanowny Przedmówco drogi Panie podpisujący się tu paplik Ja Pana rozumiem. Cóż mogę powiedzieć z racji moich trudnych doświadczeń związanych z obłudną religią jak patrzę na historię to mam świadomość że to nie tylko mój Dżihad jak sądzę Pan to doskonale widzi na tym Forum niczym Bóg z ukrycia i szanuję tę Pana zachowawczą postawę. Czuję się jak ktoś kto wsadza kij w mrowisko i patrzy na reakcje mrówek. Nie dziwi mnie że Pan nie może zmusić się do czytania moich wpisów. To nie pana mrowisko i nie Pana apologia. Pan wielokrotnie dawał do zrozumienia że język religijnych tworów religijnych baśni jest dla Pana męczący. Ja Pana rozumiem. ten Język też mnie męczy... ... Ale jest to Język Starej jak świt Wiary i jak kij który ma dwa końce z Wiarą będzie ostatecznie wsadzony w religijne mrowie. Szanowny Panie "paplik" Twoja postawa nie może odbiegać od normalnych - ogólnie przyjętych zasad współżycia społecznego czytam nie społecznego. Innymi słowy nie możesz się wychylać żeby nie oberwać - nie możesz przekraczać granic dla własnego bezpieczeństwa. Te granice są narzucane społeczeństwu z góry przez przywódców. Przywódcami zaś najbardziej wpływowymi są przywódcy religijni oni wpływają na wszystko co się rusza i nie rusza poprzez to wszytko budowane jest na cywilizacyjnej platformie - fundamencie założeń religijnych determinujących kulturę prawo naukę ... - wszystko nawet stosunki płciowe. Jezus przekraczał te nieprzekraczalne granice wyznaczone przez przywódców religijnych jak przysłowiowy RUBIKON z za którego nie ma powrotu. Jezus z nikim nie walczył pokazując religijną obłudę stał się jej wrogiem nr 1 w ten sposób że kapłani w Jezusie widzieli realne zagrożenie swojego religijnego status quo i dlatego Kapłani zaszczuli Jezusa a nawet zabili. Religijne granice wyznaczane przez kapłanów mentalnie ograniczają Kościół i sprowadzają go do roli własnego religijnego jasyru zaszczuwając tych co w tym religijnym jasyrze mentalnie tak jak Jezus się nie mieszczą Nabrałem dystansu do siebie i zarazem do swojej religii tak samo jak nabrałem jednocześnie dystansu do Ks. Kapłanów parafialnych BiG kościołków i Kościołków jako small wiernych. Jak na to wszystko patrzę z boku to widać wyraźnie że Dialog Jezusa byłby dla niego korzystniejszy z ateistami. Wyraźnie widać że Dialog Jezusa z ateistami nie skończył by się Jego zaszczuciem. U W A G A ! Szanowni Państwo Może to dziwnie zabrzmi co powiem ale wyraźnie widać że Ks. Kapłani tacy jak nasi lokalni Proboszczowie, Ks. Biskupi i im posłuszni Ks. Wikariusze - Księża wszelkiej maści zaszczytów i tytułów Ks. Funkcjonariusze Rzymskokatolickiego Kościoła ... ... w Dialogu z Jezusem - w dialogu z BOGIEM - w dialogu ze SWOIM BOGIEM będą tego Boga zawsze nauczać - "nawracać" na jedynie własną religijnie słuszną drogę a jeśli nie będzie to skuteczne nawracanie Boga w ludzkiej postaci to tego Boga - Syna Bożego zaszczują religijnie ... ... tak samo jak Jezusa podobnie jak artystę "Nergala" podobnie jak wszystkich którzy stają w Prawdzie jak Lustro na drodze tej religijnej obłudzie Ks. Kapłanów którzy swoje zakłamanie interpretacje teologiczne ogłaszają pretendując do wzoru jedynie słusznej Prawdy. Czy to "paradoks" religii - religijności zaszczuwającej swojego Boga stanowiącego zarażenie dla przywódców religijnych mających w tym zaszczuciu swój "Świński" - święty - nietykalny interes religijny ? rudy błazen z druhem
|
|
Szczerze mówiąc jestem przeciwnikiem środków unijnych, bo budżet się zadłuża. Druga sprawą jest to że zawsze inwestycja realizowana ze środków unijnych jest dużo droższa niż ta realizowana ze środków własnych. Nie oznacza to że unijna jest lepszej jakości. Jest wiele przykładów partactw za unijne pieniądze. Partactw spowodowanych głupimi unijnymi przepisami i wymogami. adamosxx nie mówię że chciał bym w tamtym miejscu bar czy hotelik, mówię jedynie że prywaciarz zrobił by to znacznie mniejszym kosztem. Tym samym wciska się ludziom kit że unia jest taka wspaniałomyślna bo daje nam ogromne pieniądze. Równie dobrze unia może dać pieniądze na budowę wiatraków w miejscach bezwietrznych lub kolektorów słonecznych na północnych stokach gdzie słońce nie dochodzi. http://videolomza.blox.pl/
|
|
Omania, ale czy to od profilowanego akwarium czy zwykłego prostokątnego? Długość moje ma 60cm.
|
|
Polecam Pizza Chata przy pogotowiu dobra cienka pizza i dużo dodatków a kebab To chyba 3wymiar na małachowskiego lub Doner na bema
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |