Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
głupota procentuje!!!!!!!!!!!!! |
Wystarczy poczytać, chociażby tu na tym forum ogłoszenia typu : " Szukam kogoś kto napisze pracę maturalną, licencjacką czy magisterską itp itd... " uchowaj Panie Boże od takich pracowników - specjalistów, fachowców czy inżynierów ! ... a potem wymagania i utyskiwanie, że nie mogę znależć pracy, bo nie mam kwalifikacji .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: głupota procentuje!!!!!!!!!!!!! |
Ponawiam temat. Może ktoś znalazł tablicę rejestracyjną o numerach WO 57600.Proszę o kontakt 509569720
|
|
TO ta Pani inteligencja nie grzeszy ;]]] hehe
|
|
Tak jak wiekszość 10zł
|
|
Autor: motyl62 (---.106.techtel.pl) Data: 08-01-13 10:37 PG 6 ma duże wymagania, ale końcowy egzamin zawsze wypada słabo A to ciekawe. Z tego co wiem to od wielu lat PG 6 uzyskuje najwyższe wyniki z egzaminów gimnazjalnych ze wszystkich łomżyńskich szkół.
|
|
hahahaha ten ktoś 52 to dopiero cudak zapomniała dziewczyna ukryć e-meila no bywa i tak tylko teraz pewnie trochę głupio jej, oj tam oj tam
|
|
Tylko kto was do browaru przyjmie?Wujek Prezes? http://abantonino.blog.onet.pl -Tu ciekawe oferty https://www.dropbox.com/s/l8hg6i46p4hdff3/RICI%20ManagerMLM_nr5%20.pdf -Tu masz ciekawy
|
|
To że ktoś kupił sobie dom, czy mieszkanie to jego sprawa. Mógłbyś mieć pretensję żeby wydał twoje pieniądze. Widocznie go stać. Myślałam że ta debata jest prowadzona w trosce o dobro dziecka, a w sumie wszystko zmierza do dokopania Edukatorowi, a szczególnie Pani Prezes. Ktoś załatwia swoje prywatne porachunki wciągając w to rodziców nie do końca zorientowanych w sprawie. Ludzie już się gubią, czy Stary Zarząd został odwołany, czy sam się odwołał. Wyciągane są sprawy nie dotyczące dziecka ani ich rodziców. Wychodzi na to, że Edukator niepotrzebnie pisał projekt żłobkowy, bo narobił ludziom tylko kłopotu i mają dylemat - posłać dziecko nie posłać. A osoby, które na pewno nie mają dziecka ani w przedszkolu ani w żłobku używają sobie do woli na kim popadnie - szczególnie na tych, którzy niby ich skrzywdzili. Proszę pamiętać, że na wypowiadane słowa się odpowiada. Odnośnie oddawanego 1% - twoja wola co z tymi pieniędzmi zrobisz - ja jak daję to nie wypominam. Nie masz ochoty przekazać - to nie. Obejdzie się. Ludzie!!! Nie szukajcie problemów tam, gdzie ich nie ma i nie dajcie się wciągnąć w misternie plecioną pajęczynę nienawiści - są to prywatne walki pewnych osób z Panią Prezes. Pozdrawiam rudy błazen z druhem
|
|
Nigdzie nie mogę znaleźć żadnej informacji na ten temat, jeśli gdzieś coś znajdziecie to dajcie znać :)
|
|
Na starym mieście ruch powinien byc całkowicie zakazany !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |