niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jak skazany to PiSlamiści dają mu medal

da grasso sie zepsulo strasznie, to nie jest kwestia braku sera bo on jest tylko jego rodzaju który sie robi jak przysłowiowa "zupa"
Citi Pizza, całkiem ok ! Nowe Miejsce ale w srodku za mało miejsca puki co, niech im sie wiedzie :)

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jak skazany to PiSlamiści dają mu medal

Prawo jest prawem możesz se wypraszać ile wlezie już byś się człowieku nie kompromitował i skończył dyskusję piszesz posty sam jako asienka a później je cytujesz jako Prawo jest prawem szok. A gdzie się podziała brzydula mąż się w***** i za łeb z przed monitora zgarnął czy w końcu dziećmi się zajęła?

Ja do kościoła chodzę dlatego, że wierzę w Boga natomiast nie wierzę w księży i spowiedź dlatego nie chodzę do spowiedzi-uważam, że jest to głupie spowiadać się "obcej osobie" albo każdy dostanie to samo pokutę bo nie chce się wymyślać innej, albo potem śmieją się z naszych grzechów między sobą bo i tak słyszałam, że jest. Po prostu jest to dla mnie sztuczne wole sama się pomodlić niż iść się spowiadać.Takie jest moje zdanie może robię źle trudno najwyżej kiedyś będę za to rozgrzeszana.

Autor: Adacho2012 (---.lomza.mm.pl)
Data: 07-01-13 20:30

Wyburzyć ? Ty znasz wartość historyczną tego miejsca ? Wtydzisz się swojej histori

taa...

Jezus już na początku naszej Ery zachęcał aby burzyć zło wynikające z tego czego nie ma sensu pielęgnować kultywować. Zachęcał burzyć to co tak naprawdę nie prowadzi do niczego dobrego stając się coraz doskonalszą wersją tego co zubaża społeczeństwo.

W Łomży dba się o "Kulturę" "Religię" i "Tradycję" jest troska o zbytki - zabytki o przeszłość i interesy wąskiej grupy zainteresowanych a to nie ten kierunek rozwoju cywilizacyjnego.

W Łomży mamy sytuację zdominowaną przez Kultyczną sakra mętną mentalność o podłożu religijnym oraz "starą" Inteligencję która zna jedną słuszną drogę na "raka" - drogę cywilizacyjnego wsteczniaka żyjącego zgodnie z czasem który idzie od przodu ale wiecznie odwróconego tyłem na przód sentymentalnie - wyznaniowo - religijnie - wyuczonego rytualnej sentymentalnej celebracji i wiecznej "renowacji" starych "skarpetek" których naprawa kosztuje więcej niż para nowych.

Cywilizacyjny Efekt jest taki że mamy prawie "SKANSEN" a udoskonalanie i rewitalizowanie starego - kultywowanie starego odbiera możliwość rozwoju nowego i nie chodzi tu o Pieniądze ale o cele i stracony czas - czas stracony bezpowrotnie tak samo jak młode pokolenie - kolejne pokolenie w sztafecie życia o którym już coraz głośniej mówi się ostatnio w znaczeniu " Stracone Pokolenie "

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Głęboko Niewierzącym czytam obłudnie wierzącym i służbowo - cynicznie praktykującym katolikiem jest ...

... Ks. Proboszcz z Parafii w Łomży można o nim powiedzieć że jet Chrześcijaninem z nazwy jak burta statku którą ochrzczono ale nie dokończono budowy. A może o taką konstrukcję "inżynierom społecznym" - producentowi "proboszcza" chodziło (?) ale poco ?

Proboszcz Uczony w piśmie mgr dr kanonik tylko z nazwy przypomina chrześcijanina mentalnie - społecznie jego postawa jest bliższa tym którzy zaszczuli Jezusa razem z nauką społeczną której Jezus nauczał i Prawdą jakiej dał Świadectwo stając na drodze swawoli Arcy Kapłańskiej Religijnej Obłudy którą reprezentuje tutejszy Ks. Proboszcz - Ks. Kapłan mgr dr Kanonik Popielski. On postępuje dokładnie na odwrót jak to czego od swoich wiernych domaga się Jezus.

rudy błazen z druhem

3 zeta ?

Treść jest ukryta

Polecam, profesjonalnie wykonują pracę.

urbi et orbi !

Ja również wykonuję przedłużanie rzes metoda 1:1 firmy Noveau Lashes. Kontakt meilowy: biala15-92@o2.pl Zapraszam;)

Musisz być pełnoletnia i odpowiedzialna oraz zapewnić psu przyzwoite warunki bytowania.

powiem tyle, wypowiedzi Mr_Andrzeja są śmieszne, bo skoro pisze, że Kościół jest taki zły a wie tyle na jego temat, co nikt inny, zna tylu księży, oczernia ich. Wg takiego wnioskowania powinien chodzić na Msze, powinien mieć do czynienia osobiście z kapłanami o których pisze. (Ciekawe czy tak jest... ) Świadczy to o tym, że albo ktoś mu płaci za to co pisze, albo robi to z nienawiści i wymyśla jakieś ploty... lub powtarza bezmyślnie to co inni piszą, tak jak większość.
Nie wierzysz to nie krytykuj, to jest indywidualna sprawa każdego czy wierzy czy nie. Z Twoich postów wynika, że jak byś spotkał mnie na ulicy i dowiedziałbyś się że jestem Katolikiem, naplułbyś mi w twarz. Skoro piszesz na Kościół, że taki zły to spójrz najpierw na siebie.

Znaleziono suczkę (ok. 3 miesięcy) na ul. Wojska Polskiego. Właściciela/właścicielkę proszę o kontakt na maila: asten85(at)gmail.com.

Treść jest ukryta

Oni myslą, że wystarczy poodpisac listę obecności :):):)

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org