niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
w 4 dobie po szczepieniu nastąpił zgon pacjenta - dzień przed zgonem czuł się dobrze...

Popieram Jacek 21.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: w 4 dobie po szczepieniu nastąpił zgon pacjenta - dzień przed zgonem czuł się dobrze...

Jeśli interesuje Ciebie wysyłanie w Polskę, poszukaj na alledrogo użytkownika o nazwie: lagaczigi. Robiłem u niego konsolę i jestem zadowolony. Ceny ma przystępne.

Re: w 4 dobie po szczepieniu nastąpił zgon pacjenta - dzień przed zgonem czuł się dobrze...

Świadectwa Pracy oraz trzy miesięczne wynagrodzenie zostało już wypłacone pracownikom Fabryki Mebli. A przynajmniej większej części bo nie mam pewności czy wszystkim. Większość byłych już pracowników jest zarejestrowana w Urzędzie Pracy lub jakimś cudem znalazła inną pracę. Reszta czeka na nie wiadomo co ;)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Wk idąc za Twoimi przykładami można na sprawę spojrzeć także inaczej. Człowiek idzie do sklepu po towar, nie dla sprzedającego. Jednak jeśli obsługa jest niemiła, to ten sklep ominie. Jeśli wie, że np w sklepie z częściami sprzedają kradzione rzeczy, to też ten sklep ominie. Oczywiście nie mówię, że każdy.
Ludzie często nie widzą wielu rzeczy. Dla przykładu moja koleżanka bardzo zachwalała pewnego proboszcza. Udzielał pięknych kazań, słuchało się go wspaniale. Ale co z tego, jeśli po tym pięknym kazaniu powiedział mojej mamie, że nie zgadza się na pogrzeb mojego dziadka w miejscu innym niż jego cmentarz, chociaż został poinformowany, że dziadek chciał być pochowany wraz z babcią na starym cmentarzu. Koniec i kropka, nie pochowa, chyba, że u siebie albo za opłatą (co łaska ładną sumę przytoczył). Jak nie stać, to księdza żadnego nie pośle.

Tak, to prawda, że ksiądz nie jest najważniejszą osobą w kościele, że idzie się tam dla wyższych celów niż patrzenie na "człowieka w czerni". Jednak przez takie pojedyncze jednostki, a także różnorakie działania Kościół traci wiele w oczach ludzi. Niektórzy nie chcą słuchać kazań od ludzi, którzy sami mają je głęboko gdzieś.

No akurat tak wyszło ze właśnie taka jest mi potrzebna ;)

w używaku.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org