Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nadal wciskają ludziom że zaszczepieni to 1% ? |
jak jestes mezatkO to Cie nie przyjma .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nadal wciskają ludziom że zaszczepieni to 1% ? |
powinni to wyburzyć i nic więcej. Kolejne bezsensowne wywalanie kasy w kosmos i to znacznej ponad ćwierć miliarda złotych. Czy ktoś w końcu obudzi tych ludzi i uswiadomi im ,że Łomża to nie Venecja itp. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
a mężatek nie przyjmują dlaczego
|
|
taki za 30 to możesz odrazu wyrzucić w śmietnik ciężko dostać dobry stanik do karmienia szczgólnie jeżeli ma się duże piersi
|
|
Wiecie teraz dlaczego to Zambrów ma obwodnicę. Szkoda tylko, że na całej drodze nr 8 do granicy nie ma dwupasmówki, byłoby mniej trupów. A tak, to ciągle są ofiary śmiertelne.
|
|
Witam zainteresowanych, podaję nr. tel. do kamerzystów. Praca tych osob jest godna polecenia, a nr. są publiczne więc mogę pozwolić sobie na wpisanie. Te osoby zajmują się legalnie i profesjonalnie wideofilmowaniem. 660 317 409 696 365 349 504 102 166 602 246 506 Udanego wyboru, "Ewcia22" Pozdrawiamy
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a co do polecenia to benek , da grasso i presto
|
|
szogunek , chyba masz zły gust. Ostatnio w dagrasso jak zamowilem pizze to niedosc ze nie bylo sera , to ciasto bylo cale spalone. Co dto presto to racja dobra pizza. A w benku jest moim zdaniem dobra ale nie wszystkie.
|
|
Do Łomży nikt nie przyjedzie nawet na jeden dzień, bo nie ma jak do niej dojechać :)
|
|
Ja poszłam przed godz 13 i bez problemu zostałam zarejestrowana. Pani sprawdziła tylko czy jest ktos jeszcze z numerkiem, ale nikogo juz nie było ... rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |