Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jan zachorował |
Mr__Andrzej jako ateista i potomek przemarszu czerwonej armii masz dużo do powiedzenia na temat kościoła za dużo jak po śmierci za twoje bluźnierstwa nie będą mogli dekla zamknąć to będzie ci łyso a pewnie i krzyż zechce rodzinka żeby ci postawić jak wielu oprawcom z UB SB i ZOMO a od Księdza Nowackiego trzymaj się z daleka bo nie dorastasz mu nawet do pięt .i nie komentuj tego co ja pisze pajacu .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jan zachorował |
ja polecam Ci Kamiński ze starej Łomży robil moja i kolegi studniowke no i siostry wesele i rewelacja
|
|
do wk Nie bardzo rozumiem Twoją wypowiedź, co ma wiara do praktykujących? Można wierzyć i nie uprawiać sportu zwanego spacerem na niedzielną mszę.
|
|
Witam was serdecznie drodzy forumowicze! Czy wiecie od której trzeba stać, aby dostać się do rejestracji? ile jest numerków? Jak było dzisiaj? Z góry dziękuje za odp.
|
|
ehh... kubatek czy damcirade, panie W., czy ktokolwiek inny, ile jeszcze nowych nicków (z 1 postem) specjalnie założysz aby ciągle poruszać ten temat? a może napisz nam skoro już tak bardzo się tym tematem zainteresowałeś skąd masz takie informacje? bo na pewno nie ze strony Stowarzyszenia....nikt normalny nie interesuję się takimi sprawami tylko ktoś mściwy i pragnący zemsty
|
|
http://vimeo.com/search?q=gedzius
|
|
tragedia,mogl uciec do rowu ale mial malo czasu na myslenie i stalo sie . rudy błazen z druhem
|
|
Wiecie może kiedy w Łomży będzie Gala Ślubna??
|
|
Numerków dziennie jest 36. Trzeba stać od ok.3-4 podobno dlatego, że w grudniu wielu osobom pokończyły się umowy.
|
|
Też tam byłem. Pizza bardzo mi smakowała i co ważne jest tam tanio. "Ja jak ja" chyba byliśmy w innych pizzeriach bo nie powiedział bym o tych sosach wodniste. Jeżeli dalej będą trzymać taki standard jak jest teraz, to myślę że jeszcze nie raz tam wpadnę.
|
|
Tego nie wiem, niech wymyślą ci, co zajmują się zapewnieniem bezpieczeństwa na drogach... Zabronić wiadomo, że się nie da, ale może chociaż kary naprawdę wysokie i ściągalne, bo nie raz się słyszy, że obcokrajowcy czują się bezkarnie, bo i tak nasza policja nie ściągnie z nich mandatu... Nie wiem, nie znam się, więc niech pomyślą ci, co się tym zajmują rudy błazen z druhem
|
|
kary sa bardzo wysokie od itd ale jesli chodzi o fotoradar czy cos to rzeczywiscie cienko ze sciagalnoscia,pozatym on woli zaplacic 500 zl mandatu niz sie spoznic z dostawa to fakt .
|
|
DFX najechałeś na mnie, to ja trochę na Ciebie :). Oczywiście pochwalam tą inicjatywę, lepsze to niż klepanie regułek. Każda inicjatywa w Łomży nie musi być kierowana do mnie:).
|
|
ooo też bym z chęcią się dowiedziała :)
|
|
Zna ktoś kosmetyczkę, która tanio przedłuża rzęsy metodą 1:1?
|
|
fragment preambuły do konstytucji, w którym napisano: "My, Naród Polski - wszyscy obywatele Rzeczypospolitej, zarówno wierzący w Boga będącego źródłem prawdy, sprawiedliwości, dobra i piękna, jak i nie podzielający tej wiary, a te uniwersalne wartości wywodzący z innych źródeł, równi w prawach i w powinnościach wobec dobra wspólnego - Polski". A tymczasem pan Pieronek, biskup kościelny, żąda umniejszenia praw tym, którzy "nie podzielają tej wiary" żądając aby "ateiści siedzieli cicho". "Niebywała bezczelność i arogancja Pieronka przekroczyła granice dotychczasowej bufonady Kościoła! Ateiści, zdaniem biskupa, mają siedzieć cicho. Biskupi nie ukrywają już swojej chęci władzy! Czas na kontrreakcje! Czas zerwać konkordat!" - apeluje na swoim blogu w Onecie Janusz Palikot. Zdaniem Palikota te słowa, to nie tylko brak poszanowania dla inaczej myślących, brak poszanowania uczuć osób niewierzących, ale coś więcej. "Pieronkowi uderzyła woda sodowa do głowy! A co się musi dziać w głowie bardziej prymitywnego Rydzyka? Czas chronić Polskę przed łapami Watykanu i jego namiestników! Ruch Palikota zaskarży ustawę konkordatową po wielokroć! Do skutku! Na wszelkie możliwe sposoby!" - zapowiada polityk. więcej na:http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/palikot-na-blogu-bezczelnosc-i-arogancja-pieronka-,1,5386927,wiadomosc.html Będziesz, Panie biskupie, cienko odmawiał zdrowaśki z trwogi wówczas, kiedy "palikociarze" stanowiąc trzon lewicy będą zasiadać w Sejmie w antyklerykalnej, większościowej, koalicji wypowiadającej skutecznie Końkordat, a nawoływania urzędników nieistniejącego boga pozostaną bez istotnego odzewu Polaków. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |