niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dramatyczny apel w trosce o życie POlaków

Witam! Czy ktoś się orientuje, gdzie kupię taką lampę w Łomży: http://www.superlights.pl/index.php?products=product&prod_id=1757

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dramatyczny apel w trosce o życie POlaków

Jest w Czarnocinie
Mogę podać nr. telefonu do tego gościa ale na priv. E-mail.

Nie trzeba żadnych znajmości .. Jeżeli złożysz CV Umówią na rozmowę to poinformują jakie wynagrodzenie jaka umowa ile godzin i czy ci odpowiada ...

Treść jest ukryta

Może ktoś podpowie gdzie mogę szybko sprzedać akwarium?

Zamknąć ul Dworną dla samochodów i problemu nie będzie i smrodu nie będzie i spacerkiem można będzie spokojnie przejść od ul polowej nie powinno być wjazdu w żadną ulice nawet do ratusza pieszo .

... na temat Otumanionego Kościoła

Kościoła żyjącego obłudą swoich przywódców religijnych.

... na temat Kościoła Obłudy religijnej któremu mężnie się przeciwstawiam ponieważ Ten Kościół Obłudy niszczy życie wokół nie tylko mnie , Kupczy życiem Bożym, Deprawuje Ducha Prawdy i wypacza Świadectwo Dane Prawdzie które Jezus podpisał własną Krwią.

Ponad To ten Kościół Religijnej Obłudy czytam Kościół Arcy Kapłańskich Tradycji obraża moje uczucia religijne wobec których nie jestem obojętny tak Jak Jezus który osobiście zachęca do rozpierdolenia Świątyni Obłudy która usankcjonowana przez Ks. kapłanów funkcjonuje również w Łomży na ich arcy kapłańskie nie społeczne Potrzeby.

3 X NIE dla TRWAM w tej Religijnej społecznie - cywilizacyjnie auto destrukcyjnej Obłudzie !!!!!!!!!!!!!!

Króluj Nam Chryste - Zawsze i Wszędzie to nasze mężne hasło.

" Król jest Nagi ! " - nie szata zdobi człowieka nawet jeśli jest to szata liturgiczna, naukowa, czy Sądowa Toga

Treść jest ukryta

...ta...przebudził się z pretensją że podobno mnie "głowa boli" a od siedzenia przed kompem to mnie nie boli.... :/

drzewko szczęścia - określiłam wyrzutkami tych co tam rzucają sie w oczy, pod deklem mają chyba coś nie tak...chyba przyznasz mi rację...szczególnie ten z głową słonika na interesie....:D Normalny człowiek ubiera się tak w sypialni - żeby zaimponować partnerce/partnerowi a nie na tego typu potańcówce :D ( nie brać tego dosłownie :P )

rudy błazen z druhem

adamosxx
czyli,że człowiek rodzi się,i w miarę rozwoju duchowego odkrywa w sobie powołanie do tego,żeby być biskupem?a potem wyznacza sobie taki cel(misję).a jeżeli dochrapie się tylko stanowiska pracy(http://mfiles.pl/pl/index.php/Kategoria:Stanowisko_pracy) jako proboszcz?cały misterny plan też w piz...du

Milton

Treść jest ukryta

Witam. Orjentuje sie moze ktos z was o ktorej trzeba byc pod urzedem zeby moc sie zarejestrowac?? Dzisiaj pojechalem tam okolo godziny 7 rano i juz nie bylo numerkow dla klientow a jedna kobieta powieziala ze od 2 stala w kolejce. Czy to mozliwe zeby trzeba bylo tyle stac? Ile numerkow dziennie jest wydawanych?

Na to wygląda...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org