niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
polityka jest ważniejsza od przyzwoitości

a ja chciałbym pracować w kurii jako biskup,mam podobny problem z dojściem

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: polityka jest ważniejsza od przyzwoitości

@Prawo jest prawem jak narazie to Ty nie przedstawiłeś ani jednego konkretnego argumentu za ruchem "w górę" ani też za dwukierunkowym.

Ale pewnie, likwidujmy miejsca parkingowe, w końcu po przebudowie Starego Rynku jest ich zdecydowanie za dużo.. Już pojawiały się głosy, że I kolejny raz wyjdzie tak, że lokalni kupcy chcąc zrobić sobie dobrze, strzelą sobie w stopę :)

edit: Już pojawiały się głosy, że po przebudowie rynku sklepy w okolicy mają mniej klientów, bo nie ma gdzie parkować. I kolejny raz wyjdzie tak, że lokalni kupcy chcąc zrobić sobie dobrze, strzelą sobie w stopę :)

W H&M (oraz na allegro) można kupić staniki do karmienia właśnie usztywniane, nie materiałowe. Nie są drogie, kosztują około 30zł. Dobrze utrzymują piersi.
Ja się wybrałam do salonu brafiterskiego, zainwestowałam w porządny dobrze dobrany stanik, który mi przerobiono (za darmo) na stanik do karmienia. Polecam szczerze, żadnych worków po karmieniu nie mam :)

biskup to powolanie misja a nie praca

rudy błazen z druhem

... młodzieńcze nie widzisz, że cię olewam ?

nie jesteś dla mnie partnerem do dyskusji !

patrz TEMAT : spacerek
http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=538769&t=538759

cyt : ... " Autor: jaaaaaaaaaa (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 28-08-12 17:09

Ja chetnie bym pojezdzil z kims nie mlodszym niz18-19 lat no i nie za bardzo starszym ode mnie ;p mam 21 lat :p"

Cóż jestem trochę starszy od ciebie dzieciaku , więc zabieraj swoje zabawki i idż się bawić na inne podwórko.

.

"Matko Boska" nasz (religijny) Król jest nagi !

- obnażony z obłudy w jakiej nasz religijny dwór niebezinteresownie był utrzymywany w karności przywiązania do posłuszeństwa jego religijnej władzy czytam jego religijnej reprezentacji.

Jaka tu w Parafii Łomżyńskiej przez ostatnie lata lansowana "Żywa szopka" Religijna talki tu Religijny Cyrk utrwalony od pokoleń przez Religijnych Błaznów w Naukowych Togach.

Kilka wieków religijnego nawracania - kilka pokoleń Nowej Ewangelizacji - dokąd to życie kręcące się wokół Ks. Kapłanów, dokąd do Kogo - do czego to religijne błędne koło nas Prowadzi.

Jakieś wnioski na przyszłość (?) czy tylko wnioski na kolejny raz jak tu te religijne religijnie napędzane błędne koło udoskonalić ?

Szanowni Państwo

Oto Ona Obłuda Religijna i Ona sama Religia w czystej postaci oraz jej nieśmiertelny atrybut którego ofiarą padło nie jedno życie jakie narodziło - odrodziło się razem z Jezusem zaszczute - pogwałcone - zdeprawowane religijnie wypaczone również przez Religijny Kościół w Łomży a raczej przez przywódców religijnych za którymi ten otumaniony Kościół bezkrytycznie podąża na swoją zgubę

http://www.4lomza.pl/fotogaleria.php?id=108093

" Ja Jestem Drogą Prawdą i Życiem "...

... a nie obłudna Religia i służący tu Jej lokalnie Ks. Kapłani

w odniesieniu jak wyżej - z góry widać lepiej

cytat:

Autor: algeroth (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 07-01-13 11:26

Ja tam się na religii nie znam, ale jeśli już ma być ruch w górę, to zrobić jeden kierunek aż do Giełczyńskiej i/lub odwrócić ruch na Sadowej. I większość problemów się skończy.

koniec cytatu

hahaha - dobre !!!!!!!!!!!

Coś w tym jest ..

... to prawda satyryczka ironizująca opłakaną rzeczywistość na pokaz i sakra mętny FULL wypas religijnego regionu

Mówisz :

..." odwrócić ruch na Sadowej. I większość problemów się skończy "

Zapewne skończą się problemy które z Sadowej pochodzą (?) napędzane niewielkim ruchem kołowym.

A może by tak jeszcze zrobić przy K A T E D R Z E ...

... Jednokierunkowe C H O D N I K I dla pieszych jak kto woli pielgrzymów

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org