Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TVPiS zapłaci za ksenofobiczny i rasistowski materiał |
Sam zawsze też korzystałem z usług na Wesołej.Słyszałem tylko,że na Przykoszarowej jest podobny zakład.Szczegółów niestety nie znam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TVPiS zapłaci za ksenofobiczny i rasistowski materiał |
Rzeczywiście błazny w tych swoich śmiesznych strojach i to rektorzy uczelni!? Nie chce się wierzyć że zgodzili się na tego typu przedstawienie!
|
|
praktycznie w kazdym sklepie z bielizna, jednak te staniki sa tak aseksualne, ze ja z nich zrezygnowalam, strasznie piersi sie w nich wyciagaja i lepiej biust nosic w czyms w czym bedzie mu wygodniej i lepiej, czyli w lekko usztywnianych biustonoszach, gdzie w wiekszosci kazdy ma odpinane ramiaczka
|
|
Szukam dziewczyny z Łomży (okolic) w wieku 18 - 25 lat. Ja 25lat, szczupły szatyn, wykształcenie wyższe, pracujący. Zapraszam zainteresowane panie. Więcej info pod: silverboy20@vp.pl
|
|
Witam.chcialabym pracowac w biedronce jednak nie bardzo wiem jak tam sie dostac.Czy ktos z was tam pracował?jak oceniacie prace tam?z gory wielkie dzieki.Pozdrawiam
|
|
zauroczony tylko podaj maila, bo nie widzę w twoim profilu. +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
|
Witam szukamy prywatnego ortopedy żeby z dzieckiem na bioderka iść do kogo się udać i gdzie
|
|
Należy złożyć CV w sklepie do kierownika.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |