Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kilkuset islamistów demolowało ośrodek dla muzułmanów w Polsce! |
żulisko się z niego straszny zrobił - musze go w końcu wymienić na lepszy model :P +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kilkuset islamistów demolowało ośrodek dla muzułmanów w Polsce! |
Popieram green. Pieniądze zebrane przez WOŚP idą na konkretne cele. Sprzęt można zobaczyć chociażby w łomżyńskim szpitalu, a pieniądze z kopert księżowskich idą na co? Na samochody, żeby mogli spasione dupska wozić i na wille pod miastem, no i nie zapominajmy o kochankach i ich dzieciach :) ktośiek
|
|
Pewnie o mnie pisałaś ,bo inaczej byś napisała ,że na nowszy model.
|
|
O wiele dobrego, dla siebie, dla przygłupów.... https://www.youtube.com/watch?v=HNcLGKJsRIM ale w TVN tylko o kibicach..... no i dla potrzebujących dzieci. I dobrze. Ale jest też trochę ale....
|
|
Czy się ktoś orientuje ile może kosztować podłączenie siły 380V +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
|
roma wiesz lepiej ode mnie ile płace za swoje mieszkanie w ŁSM ? :) ja nie mam zaliczki za c.o. 2,46 tylko 1,95 i za śmieci mam aktualnie 4,90 (zgodnie z informacją, którą dostałem do skrzynki) to tyle :) +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
|
oo7 cwelu niemyty, po kiego ch....ja te napastowane i nasłane dzieci stoją pod kościołem i atakują po mszy? Ty pi.....lony palancie, sam na własne uszy słyszałem, jak ksiądz rok temu prosił na kazaniu aby wesprzeć kwestujących WOŚP, stojących pod bramą.
|
|
Wszystko zależy gdzie chcesz to podłączyć. Czy nowy budynek mieszkalny czy gospodarczy i jaki przydział mocy chcesz mieć. I czy przyłącze ma być ziemne czy napowietrzne.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |