Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przykład Irlandii całkowicie obnażył fikcyjność i oszustwo szczepionkowe |
ja im daje 30 sek, potem spuszczm psy!!! +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przykład Irlandii całkowicie obnażył fikcyjność i oszustwo szczepionkowe |
Zezowate szczeście, jednym okiem patrzysz w prawo, drugim w lewo a trzecim tym kakaowym w kuta.sa starego. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Będziecie jeszcze z namiętnością w głosie gimbusiaki wspominali te piekne chwile .
|
|
ciota jeba... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Nie widziałam Orszaku, ale podejrzewam, że mogli to być rektorzy z Agrobiznesu i Jańskiego :) +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
|
zezowaty ty stary pedale, tylko tobie gimbusy w głowie
|
|
g ,mie obchodzi, co byle śmieć zamierza, a czego nie zamierza. Było się nie przypier....lać bez powodu przygłupie.
|
|
W sumie w mieście mamy jeszcze oprócz tego 2 wyższe uczelnie (kolegium językowe oraz wyższe seminarium duchowne) :)
|
|
Pewnie emeryturka ;)
|
|
zezowaty po.....niec
|
|
Autor: asienka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 06-01-13 16:14 Ktoś-coś- przygadał kocioł garnkowi. ty dopiero ślęczysz przed tym kompem i chyba jesteś zatrudniony w stowarzyszeniu bo nie schodzisz z tego forum i odpychasz ataki "rycerzu" czerwonej księżniczki. Zastanawiam się czy masz czas wypić ten gorący kubek przy tak dokładmym śledzeniu sprawy. Zapwenie zawartośc torebki wsypujesz do bużi i popijasz wodą. Byle co jesz byle co gadasz. /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Mam czas na wypicie Gorącego Kubka bądź spokojna :) A siedzę na forum i śledzę ten temat bo mnie wkurwiacie swoimi bezpodstawnymi zarzutami, tym bardziej że w końcu okazało sie kim jesteście i o jakie ,,dobro"dzieci faktycznie wam chodzi :) To dobrze że w końcu znalazły sie odważne pracownice które pokazały jakim faktycznie jest człowiekiem pani Prezes. SZACUNEK dla was odważne dziewczyny.!! Łatwo pluje się komus w twarz siedząc za monitorem , macie problemy ? Pani Prezes jest napewno dostępna, można iśc i je z siebie wylać , ale po co prawda? Typowa metoda mącicielek i intrygantek , podgryzać podkopywać , pluc , ale to wszystko poza plecami bo na zebraniu trzeba było wsadzic łeb pomiędzy uda żeby nie daj Boże nikt nie zauważyłi żeby się nie narazić :):):) Życzę powodzenia w tej waszej wojence , oby nie skończyła się ona dla was tragicznie KWOKI :):):)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A ja polecam Al Pacino, bo ostatnio tam jadłem. Sosami i w smaku przypomina Diavolo.
|
|
Szkoda że niewiem kim jesteś!Porozmawiałbym sobie z Tobą w inny sposób!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |