niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mogła sobie przechorować

walenty01,

znowu Qpę pod siebie zrobiłeś ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mogła sobie przechorować

ad.Tupik

O takiej wizji jeszcze nie słyszałem, ale jeśli jej urzeczywistnienie wywróci plany tej wspomnianej przez ciebie grupy cwaniaków, to warto ją przemyśleć, podobnie jak pasaż w stylu Copacabana nad Narwią.
Na pohybel, turystom.
Starówka tylko dla miejscowych.

Witajcie Forumowicze

Uczestniczyłam w czwartkowym spotkaniu w przedszkolu i do dzisiaj nie zaglądałam na Forum bo sądziłam, ze wszystko zostało wyjaśnione i teraz może być już tylko lepiej

Przeczytałam wpisy na tenat słoneczka i oczy przecieram ze zdumienia. Czy byłam na tym samym spotkaniu co autorzy niusow?!

Mam wrażenie jakby to było kilka różnych spotkań a autorzy komentarzy korzystają z okazji, by podszywając się pod rodziców przedszkolaków załatwić swoje jakieś dziwne brudne interesy.

Nam chodziło o dobro dzieci i godziwe dla nich warunki. I to zostało załatwione. A o co chodzi tym, którzy wyciągają jakieś brudy , obrażają , wymyślają niestworzone bzdety! Jeśli wiedzą o nadużyciach w edukatorze to niech z tym zrobią porządek

Jeśli jest jakiś nieprawdziwy Zarząd to chyba prawo reguluje takie rzeczy!!! A dlaczego dyrektorka, która wczesniej ni miala zwolnien bo zawsze widziałam ja w pracy nagle ma tych zwolnien ponad 120 dni i to takich po kilka dni?!!! Czy to nie dziwne?!!!! Życzę jej zdrowia bo była szefową calkiem do rzeczy

Kto się pod nas Podszywa?! Komu zależy na podtrzymywaniu rozróby i ulzeniu jakimś chorym frustracjom?! Kto zna takie fakty, o których nikt z rodziców nawet nie śnił?! Pamiętacie, jak jedna z matek powiedziała na zebraniu, ze do tego spotkania nawet nie zauważyła ze dyrektorki nie ma w pracy?!

Moi drodzy, nie dajcie się zmanipulować. Przecież prezes nikogo nie oskarżała, przedstawiła tylko fakty i kolejność wydarzeń, posługując się dokumentami które każdy mógł przeczytać. Nikt takiej ochoty nie wyraził.

To obrzydliwe co robicie . Na pewno nie jesteście tymi, za których się podajecie! Radzę, żeby władze stowarzyszenia doprowadziły do ujawnienia autorów tych obrzydliwości i pokazały, ze to wcale nie są rodzice przedszkolaków.

Miłej niedzieli! Autorzy tych swińsw niech nie zapomną o Święcie Trzech Króli i o przeprowadzeniu rzetelnego rachunku sumienia…

Prawo jest prawem - jest synem/bratem lub jest spokrewniony z ta osoba, ktora ten ruch odwrocila i po prostu jej broni. hahaha
Po co wgl ktos ten ruch zmienial? Co to trzeba miec w glowie...

to zauwazylem ale kobieta marznie

Ja @ Proowokator , na pewno bym ci za macanie kur 2000 nie dał ale jak już tyle masz , to szanuj robotę .

Zmiana ruchu na dwornej i blokada przejazdu po starym rynku przyciągnęła turystów do łomży...

Ha ha ha

Równie dobrze można poustawiac duże, niebieskie grzybki i tylko czekać aż smerfy się tu sprowadza

Nie tylko , widzę ja jestem za Stowarzyszeniem ,ale pojawiły się inne osoby. Pani Prezes jesteśmy z Panią i staniemy do walki z Panią , może Pani na nas liczy. Najgorzej ,ze te żmije wychowała Pani, oddając im swoje dobre serce. Podszywają się one za rodziców .

PANI PREZES STANIEMY ZA PANIĄ MUREM. WALCZY PANI DLA NAS Z TYMI OBŁUDNIKAMI.

tchórz zza nicka, mała gruba k....wa, ciota

ciebie robił.....ŚMIECIU?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org