Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PO w Łomży - what's up with you? |
jaja alles verstanden -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PO w Łomży - what's up with you? |
Ulus wiesz ja chyba jednak sie nie myle bo jezeli nie homoseksualizm to jakies inne odchylenia seksualne lubisz :P
|
|
PRIMA APRILIS
|
|
Przebywacie... To juź NIESTETY nie... Ale jak jeszcze mieszkałem w Łomży to było to "Yam cafe", w starej wersji. Ze schodami na poddasze, charakterystyczną duchotą... Eh, łezka się w oku kreci... W "nowym" Yamie miałem przyjemność być tylko 2 razy, aczkolwiek odczucia jak najbardziej pozytywne
|
|
=Lablaja= ja reprezentuje bary mleczne.:P:P antares
|
|
Zastanawia mnie, jakie Wy robicie żarty w tym dnium jakich metod używacie i tym podobne (przecież wiecie, o co mi chodz :P:P ). Piszcie swoje propozycje. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
pijana powietrzem: podaj datę i miejsce wesela. Przyjdziemy wszyscy.
|
|
Pamiętam jeden żart jaki zrobiłem z kolegą rok temu. Cały dzień zastanawialiśmy się w szkole nad zrobieniem jakiegoś żartu. Ale nic ciekawego nam nie wyszło i gdy wracaliśmy ze szkoły przed sklepem komputerowym stał nowiutki wypolerowany Ford Mondeo :d. Weszliśmy do sklepy i delikatnie bez żadnych uśmiechów zapytaliśmy sprzedawcy czy jest właścicielem tego samochodu bo przed chwilko jakiś kierowca starym Fiatem uderzył w niego uciekł. Myślałem że padnę ze śmiechu jak ten sprzedawca i dwóch jego kolegów przeskoczyła ładę i wybiegło na zewnątrz (śmiali z siebie chyba z 10 min przy tym samochodzie)
|
|
ja reprezentuję najbardziej podłe żulernie łomżyńskie:D:D:Dhahahaah ciekawe gdzie zostanę zakwalifikowany -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Mam nadzieje że przyjdą wszyscy :) Łomżanin
|
|
=Lablaja= z pewnością reprezentuje "ELYTĘ" :-) antares
|
|
ja niemoge
|
|
troche dziwacznie -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Mogli by chociaż zdjąć hacka ze strony, bo wchodziłem tam przed chwilą i dalej wisi. -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
o samolot
|
|
Dla mnie jeżeli chce spędzic czas tylko przy piwku i pogaworzyć ze znajomymi to jest CZARNY KOT albo POD PAPUGAMI...jeżeli chce potańczyć to albo YAM CAFFE ...RZYMIANKA..ewentualnie nowa dyskoteka z kręglami LABIRYNT.
|
|
1972 widzę, że masz sporą wiedzę w tej dziedzinie jednak aby nie zaśmiecać forum proponuję aby wszelkie niejasności wyjaśnić sobie osobiście. To co jest istotne w rzeczowej polemice to przyjmowanie do siebie wszelkich argumentów za i przeciw, umiejętność przyznania się do niewiedzy tudzież błędu - tego niestety brakuje halinie, która zaślepiona niechęcią do wszystkiego co jest związane ze spółdzielczością zatraca te umiętności. Zatem 1972 (halina Ty również:)) jeśli masz jakieś pytania lub niejasności napisz do mnie na maila podanego w profilu, umówimy się i spokojnie porozmawiamy. Pozdrawiam Władza przemówiła, decyzję podjęła, chór pochlebców przytaknął, ale kto na tym zarobił ?
|
|
Ponawiając wiele pytań jeszcze raz przypominam. W niedziele o godzinie 18 jest msza, po której odbędzie się marsz. Wszystkich którzy chcą w tym uczesticzyć serdecznie zapraszamy.
|
|
Pozdrowienia Władza przemówiła, decyzję podjęła, chór pochlebców przytaknął, ale kto na tym zarobił ?
|
|
25 kwietnia odbeda sie pokazy w lomzy samolotow f16 na muszli PRIMA APRILIS PRIMA APRILIS
|
|
Ptysiu śmieszny żart :| ale sie usmialaaaaam :/ niektorzy widzieli samoloty, no a widac Ty nie i dla Ciebie to zart :)
|
|
ojciec swiety mimo tego ze tez mial swoje sprawy pamietal w kazdej chwili o czlowieku wiec dlaczego my nie mozemy?? chocby dla niego chocby raz..
|
|
Ptysiu spytaj mamy, może ci pozwoli. Obiecaj jej, że wrócisz do domu najpóźniej przed dobranocką. Jak coś to mogę ciebie odwieźć.
|
|
prima aprilis ! -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Projekt grodu będzie, na razie myślimy o wersji komputerowej. W sumie jest to nieodzowne, aby np. zaprezentować szerszemu gronu cały pomysł. Mówienie o co nam chodzi to jedno, ale czasem ludzie nie do końca potrafią sobie wyobrazić, zobrazować, to wszystko co im opisujemy. Dlatego też nasi "stowarzyszeniowi projektanci" zajmują się stworzeniem modelu komputerowego, oczywiście z uwzględnieniem terenu na którym budowla ma powstać. Klasyczna makieta - też jak najbardziej. W muzeum białostockim, na wystawie, ustawiona jest właśnie makieta grodu, nie jakiegoś drewnianego cyrku :) Chodzi właśnie o coś takiego. I tu właśnie jest szansa dla kogoś kto chce nam pomóc, może ktoś ma zacięcie modelarskie i zechce się tym zająć. Posiadam w domu wszelkie materiały potrzebne to jej stworzenia, farby, posypki, trawki, drzewka, itp. Sam kiedyś tworzyłem coś takiego, i materiały pozostały. Tak więc potrzebny jest tylko czas. No i chęć :) kłaniam się nisko Indar www.grod.org
|
|
Ptysiaka wpuszcza? jak chyba dowodziki sprawdzaja :p dzisiaj wjazd jakis jest? ;)
|
|
to może w drzwiach chłopaki ściągaja spodnie, a dziewczyny zdejmują (spódnice (ew. spodnie). Co Wy na to ??
|
|
... pomysł petera zdecydowanie mi nie pasuje :P Mysle ze najlepiej by było przy konkretnym stoliku, ja sie moge troche spoznic (ach te autobusy) wiec nie bedą wszyscy czekali 15 min przed wejsciem :P Który stolik proponujecie? -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
można zawsze powiedzieć, że jest się w ciąży z jakimś nieznajomym...pamietajcje by miesiące zgadzały się czasowo z jakąs ostrą imprezką po której dochodziliście do siebie jakies dwa dni. Dla wzmożenia efektu możecie powiedziec.....że ojca dziecka nie znacie, nie pamiętacie i nie wiecie ki za ***.... mamusia się ucieszy.....
|
|
TAK -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Reaper NIE
|
|
no właśnie sie skapowałem :D sorry za pomyłkę ;), ale przynajmniej mamy temat o ŁKS :).
|
|
no właśnie... :) ...narysuj ten trapez. :D
|
|
Ptysiu nie bije on pisuje na forum
|
|
ups :D "/s" :D
|
|
Ptysiu pisze ostatnio na swoim forum ;]
|
|
Jest taki brzydki,straszący- róg Wyszyńskiego i Sikorskiego. Czyżby to ten? -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
za tydzien bym sie spotkal i z checia poznal MrS. Oczywiscie jesli pijana mnie zaprosi :P. Pozdrawiam
|
|
Ptysiu, ja wiem ze ty bardzo chciałes ale nie mogles :) Potifex Mal kazdy moze przyjsc :) -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
cHCIALBYM SIE DOWIEDZIEC CZY JEST ORGANIZOWANY JAKIS MARSZ KU PAMEICI BADZ MASZ?? PROSZE O PEWNE INFORMACJE Z GÓRY DZIEKUJE
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |