Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W jaki sposób NIEZASZCZEPIENI mogą zagrozić ZASZCZEPIONYM skoro propaganda twierdzi, że szczepionki chronią? |
Panie Prawo jest prawem niech Pan mnie nie rozśmiesza imputując mnie jakiś ślinotok. Zapomina Pan o swoiom wyszukanym wielkomiejsko - turystycznym. Pozwoli Pan ,że do jego świadomości przywołam cytat Pana wszak wypowiedzi: "Jeśli komuś nie pasują te oczywiste prawdy, to niech rozważy zmianę lokalizacji swojego zamieszkania lub pracy, bo zamykanie w Łomży najprostszego i najkrótszego dojazdu na starówkę śmierdzi na kilometr jakimś wsiowym prowincjonalizmem typu "te pół drogi to moje". Gratuluje więc intelektualnego ślinotoku. Używając natomiast pokrętnego stwierdzenia cytuje "Dużo bardziej wolę rzeczowe argumenty kolegów typu "instruktor", którzy bez ślinotoku i piany na ustach oraz postawy - "ma być jak dawniej i już", rozważają alternatywne możliwości." - ponownie kieruje do Pana cytatu powyżej w którym jednoznacznie pan okresla jedyne słuszne rozwiązanie któremu Pan hołduje. A osobom majacym inne w tej sprawie zdanie podsuwa Pan bardzo proste i eleganckie rozwiązanie. Tak więc niech Pan z nas nie usiłuje robić idiotów bo co najwyżej Pan na niego wychodzi. ![]() +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... ![]() paplak
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W jaki sposób NIEZASZCZEPIENI mogą zagrozić ZASZCZEPIONYM skoro propaganda twierdzi, że szczepionki chronią? |
nikt z pracowników nic nie napisze w obawie utraty pracy... (jak się okazuje Pani prezes ma ogromne wpływy) pąkątnie i w wielkiej tajemnicy można się od nich czegoś dowiedzieć. Jestem ciekawa jak sprawa wygląda w drugim przedszkolu edukatora Małym Artyście które tak jak i Słoneczko przechodzi rewolucje... Zadaje sobie pytanie co sie zadziało, że większość osób z byłego skladu zarządu edukatora (a byli to ludzie pracujący od lat) zostało zwolnionych z pracy...
|
|
Re: W jaki sposób NIEZASZCZEPIENI mogą zagrozić ZASZCZEPIONYM skoro propaganda twierdzi, że szczepionki chronią? |
Nie jestem w tym oblatany ale może ktoś umieści na internecie publiczny apel do władz miasta i przywrócenie zmiany organizacji ruchu którzy internauci beda mogli elektronicznie podpisać. Co prawda nie jestem zwolennikiem takich rozwiązan bo po to wybieraliśmy władze samorządowe na odpowiednim poziomie aby szybko i skutecznie same reagowały na takie sprawy a nie trzeba było im wskazywać droge w taki sposób. ![]() +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... ![]() paplak
|
|
adamosxx:) Ja pomimo wszystko, dopełniłem swojego patriotycznego obowiazku a na wizytę mojego pasterza, czekał będe z otwartymi ramionami i gorącą herbata :)
|
|
Z tego co wyczytałem to Pani C. marzy sie stołek Prezesa EDUKATORA ? Znalazło sie kilka mamusiek które chcą zmieniac zarząd? hahahaha śmieszne jesteście :):):) ![]() +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... ![]() paplak
|
|
zgadzam się sklepy z bułkami z miechem i kapusta po same brzegyy są otwarte! ![]()
|
|
Nachodzi sie biedactwo namarznie to i nie musi sie z podatków rozliczać, wszak ponosi przy tym znaczny uszczerbek na własnym zdrowi i naraża sie dodatkowo na grype . Epidemia teraz panuje poważna w łomzy . Zrozumienia troche trzeba miec dla poświęcenia sie duchownej osoby!!!!!!! TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
popdbijam temat ![]() +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... ![]() paplak
|
|
Nie zapomnij tylko, że w tym więdnącym miasteczku istnieją trochą ważniejsze problemy komunikacyjne: Skandaliczne skrzyżowanie i choinki zrobione pod potrzeby Venedy, rondeczko dla samochodzików przy ZUS, czy też tragedia z włączeniem ruchu pojadów WORD na ul. Zjazd. Spalanie się takiego jak ty fachowca od ruchu tylko na ul.Dwornej, jest niewątpliwie ze stratą dla całego miasta. W razie czego służę zawsze pomocą.
|
|
ad. DFX Sugeruję jak najszybciej objąć podobnymi badaniami ankietowymi ogół miejskich problemów komunikacyjnych. Ich wiarygodność i metodologia jest przecież wręcz porażająco wiarygodna.
|
|
Może "prawo jest prawem" jest pomysłodawcą tej bzdurnej reorganizacji ruchu.
|
|
Najwyraźniej na to wygląda, bo broniąc swojej racji atakuje każdego kto raczy się jej przeciwstawić. http://videolomza.blox.pl/
|
|
Nie wy wybieracie Zarząd EDUKATORA i nie wy bedziecie go zmieniały. A napewno żadna z was sie do niego nie załapie. I jeszcze jedno. Więcej jest szkody z waszego pisania dla Pani C. niz pożytku :) Co widac zresztą na stronie konkurencyjnej :) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Mogę ze swojej strony dorzucić nieśmiałe pytania? Gdzie jest trzymana cała dokumentacja finansowo-księgowa EDUKATORA i czy prawdą jest, że stowarzyszenie jest posiadaczem nieruchomości w Wawie?
|
|
Załozyłeś jakąś dziwna stronke i nabijasz sobie na nia wejścia bzdurnymi ankietmi? Nikt ich nie bierze pod uwagę :):):) Tym bardziej że łomża liczy 60000 mieszkańców a na tej twojej ankietce zagłosowało 20 osób:):) ![]() +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... ![]() paplak
|
|
Koleżanki są dobrze poinformowane w temacie EDUKATOR to może odpowiedza na to proste pytanie? :) ![]() +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... ![]() paplak
|
|
A w jakie dni przyjmuje ?
|
|
mnie tam to wisi w którą stronę będzie ruch,lepiej byłoby by ruch odbywał się płynnie.wiem jedno:nieważne co wymyślą i w życie wprowadzą,dla potencjalnych turystów też to też wisi,na starówkę zajeżdżają do banku,albo po fajki w broku,więc organizacja ruchu ich nie zachęci do wizyt. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Ja pier.. ludzie czy wy jeden dzień bez sklepu nie mozecie wytrzymac ? zenada
|
|
Prawda, to link do warszawskiego przedszkola edukatora http://www.radosnaplaneta.com/
|
|
Panie Prawo jest prawem dziekuje Panu serdecznie za wielkie zainteresowanie moja osobą aczkolwiek przykro ,że robi to Pan bardzo złosliwie i w zasadzie tylko i wyłącznie po to aby moj nick ośmieszyć i ponizyć tylko dla utrwalenia i lansowania swoich interesów. Oczywiście robi to Pan bardzo wulgarnie i prostacko jednakoż co chwilę oznaczając te swoje działnia jako wyszukane, eleganckie. Panie Prawo jest prawem prawda sama się obroni, zdenerwowaniem i irytacją uczestników ruchu drogowego , irytacją mieszkanców okolicznych bloków ulicy Dwornej. Natomiast Pan w świadomości większości mieszkanców pozostaniesz typowym przedstawicielem miejscowych uprzywilejowanych żyjących kosztem innych i lansujących swoje rację poprzez poniżanie innych. Unaoczni też poziom i stosunek pewnych grupt miejskich do pozostałych mieszkanców tego miasta których codzienne sprawne funcjonowanie w ramach organizmu miejskiego jest sprzecze z ich ekonomicznym interesem. Tak w sumie niech Pan sobie daruje już te swoje pseudointelektualne konwersacje pod adresem mojego nicku bo one ani mnie grzeja ani mnie ziębią. ![]()
|
|
Re: maruda ... No tak. Ale pani na warzywniaku (manhattan) tyż marznie, a podatki musi zapłacić od każdej sztuki marchewki.
|
|
Panie prawo jest prawem zamiast angażowac się w osobiste wulgarne wycieczki pod adresem przeciwników takiej organzacji niech Pan wskaże swoje konkretne argumenty. Powiadam argumenty a nie stwierdzenia typu: - tylko prostaki mają inne zdanie bo tak jak jest to powinno być !!! - ja swiatowy człowiek więc znając ten swiat ja wam mówie ,ze w pewnej czeście ciała byliście i coś tam zobaczyliście - jak wam sie nie podoba moja racja to sie wynoście z miasta. ![]() +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... ![]() paplak
|
|
Po to? http://www.iansvoice.org/
|
|
Po to? http://deathbyvaccination.com/
|
|
zespol na wesele? nie lepiej sobie wlaczyc z plyty? Kasia..
|
|
Szefów dzielimy na 5 grup: 1. Pedałów. 2. Superpedałów. 3. Antypedałów. 4. Pedałów-magików. 5. Pedałów-pirotechników. Dlaczego ? Szef pedał mówi: "Ja Cię Kowalski wypierdolę..." Szef superpedał mówi: "Ja Was wszystkich wypierdolę". Szef antypedał mówi: "Ja się Kowalski z Tobą pierdolić nie będę!" Szef pedał-magik mówi: "Ja Cię Kowalski tak wypierdolę, że ty nawet nie zauważysz kiedy" Szef pedał-pirotechnik mówi: "Ja Cię Kowalski wypierdolę z hukiem". P.S. Jest jeszcze Szef pedał-McGyver: "Ja Was Kowalski wypierdolę ! w kosmos gołymi rękami..." ![]()
|
|
możemy,ale czy musimy?... Kasia..
|
|
Więc nie rozumiem twojego postrępowania brzydula . A tym bardziej zaangazowania w ciągnięcie tego tematu na dwóch portalach :) Swoje sprawy przeciez juz masz załatwione, czas było by zachować sie poważnie i zakończyć te dziwne ploteczki i sensacyjki :)
|
|
bardzo trafne określenie brzydulo!!! "wiekowa" Pani Prezes jest już niewygodna i trzeba ją odsunąć, żeby łakoma na ten "żłób" osoba zajęła jej miejsce a mimo tylu "kamieni" rzucanych w nią i oszczerstw ta "babuleńka" nadal stoi przy tym "żłobie"! W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |