Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niech słowo ciałem się stanie |
w pepco są
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niech słowo ciałem się stanie |
Panie Trollu powyższy post jest znowu manipulacją, to ja piszę konkretnie, a pan nigdy nie ma nic konkretnego do powiedzenia i wpier*ala swoje 3 grosze pod każdym moim postem. Skopiuję pański post bo opisał pan w nim siebie najlepiej jak tylko pan potrafił. Nigdy nie odpisujesz konkretnie i merytorycznie na moje posty z braku argumentów podpierasz się retoryką gimbusów i zawsze zmieniasz temat. " rozumek "godny niedouczonych gimnazjalistów tu piszących , a co z tym Twoim pozywaniem ? piszesz bzdury !
|
|
też już pisałem,że to przez przyzwyczajenie.a tak nawiasem:jakby poziom Legionów w stosunku do Giełczyńskiej był odwrotny to byłaby jakaś różnica?ja bez problemów wjeżdżam autem pod górę.tylko dziwi mnie,że Dworna musi być miejscami jednokierunkowa,większość spraw sądowych jest na starym manhattanie:-),a kwestię dojazdu pod bloki też dałoby się rozwiązać.
|
|
.. no to już możesz być szefem kuchni , a gdzie te szkolenia i jakie odbywałeś, poza miejscem pracy , że Ci się to nie wlicza do stażu ?
|
|
normalnie mialam juz nie pisac na to sku*****e forum gdzie tylko obrazaja wyzywaja itd itp ale nie goe sie powstrzymac.z racji tego ze choc prosilam admina o usuniecie profilu do tej pory tego nie zrobil legat wiec sie wypowiem. Edvard18 moze nie palam do ciebie uczuciem i do twoich postow aczkolwiek czasami nie wierzac sobie zgadzam sie z toba. zezus ty za to ostatnio chyba sie nudzisz zbytnio.non stop klepiesz temat o Andym i starasz sie obrazac reszte ludzi tutaj.Dobra rada moze odejdz od kompa na jakis czas i sie odstresuj.. i ogolnie mam gdzies twoja odpowiedz w tej kwestii gdyz jak wiadomo bez niemilego komentarza sie nie obejdzie :)) follow me
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |