niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Holocaust \"niezaszczepionych\"

http://www.mylomza.pl/home/lomza/item/3643-lokalowe.html
Tak w temacie ;)

+++++++++++++++
Szczepienia okaleczają i mordują!
.....
paplak

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Holocaust \\\"niezaszczepionych\\\"

tzn. że nie jest bezpański ?

A może to ten sam pan co miał na Wyszyńskiego??jeśli tak to proszę o kontakt

nie wydaje mi się,widywałem go tam już dawno,raczej by się nie przychował w tym wieku.ale szwęda tam się dość często.zazwyczaj nie patrzy w stronę ludzi,rzekłbym nawet,że nas unika.

Eskulap, zawsze jak składałem papiery do roboty w jakimś barze, restauracji i innych tego typu firmach, to jak już mnie przyjęli to dawali skierowanie na badania do Eskulapu, oczywiście koszty pokrywał pracodawca.

Dziękuję :)

Odpuść Edvard18, Jednokomórkowcy typu zezowate szczęście i tak nie zrozumieją.To zachowanie patologiczne i chuligańskie jest jedyną formą ich rozrywki, a także zidiociałe próby podnoszenia własnego ego.W szczeniacki sposób próbują ośmieszyć i obrzucić błotem każdego,nie zauważają tylko, że tym samym wystawiają sobie opinię ograniczonych umysłowo.

W Ewie masz sprzęt o jakim możesz tylko pomarzyć w innych tego typu miejscach w Łomży a i w Białymstoku są tylko 2 dorównujące ale to już pewnie ze względu na większą ilość miejsca.

wal na Żabią ;-) .a i tak ty płacisz,pracodawca MOŻE potem zwrócić kasę.

+++++++++++++++
Szczepienia okaleczają i mordują!
.....
paplak

DFX !

ale na wschodzie to tam ich jeszcze bardziej rozpiją!

macie racje ale jestescie słabymi sędziami
bo polak słaby lubi wypić i świadomie po wypiciu wsiada do auta to wtedy
na leczenie ok -------ale dlaczego nic niepowiecie na tema dilerów
ilu ludzi umiera z przedawkowania i oni czerpią jeszcze z tego korzyści
a co ze złodziejami człowiek pracuje całe życie a taki przyjdzie i w parę
minót okradnie cię ze wszystkiego dlaczego takiemu nie uciąć rąk
że códzego niebież i oni to robią wpełni świadomie
a taki wypiję i świadomośc mu się kończy ale nie az tak że kara smierci
dla takiego

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

DFX- Szczerze to za dużo w tym pierd*lenia i zagmatwania, myślę że mój system jest ok, bo Twój komentarz na dole ma kilka luk mianowicie.

1.Żadne pieniądze nie zrekompensują, żadnej osobie utraty możliwości poruszania się o własnych siłach dożywotnio. Prosty przykład, wpisz w googla nazwisko- Jacqueline Saburido i przeczytaj jej biografię albo do nazwiska dopisz 19 september 1999 road accident, żeby wiedzieć o co mi chodzi.
2. Rząd przywykł do tego, że zamiast na fundusze czy do skarbu państwa, pieniądze z mandatów trafiają do ich kieszeni i tutaj też mam dowód, debata z TVP odnośnie fotoradarów sprzed Świąt, gdzie jeden poseł na pytanie co się liczy, życie ludzi czy pieniądze, odpowiedział bez namysłu pieniądze, potem do końca debaty prostując, że nie to chciał powiedzieć, tłumacząc się i usprawiedliwiając.
3.Jaki byłby przelicznik czasu zabrania prawka do ilości promili, bo wiemy, że 0,2 promila jest dopuszczalną normą kiedy możemy jeszcze siedzieć za kółkiem, a więc jakbym miał np. 0,4 promila to na ile by mi je zabrali i na ile zabrali by je tym co mają tych promili np. 3,4?
4. No i ostatni punkcik, po co Łagry i Rosja, już lepiej by ich zamknąć np. w kopalni, żeby do czegoś się przydali, albo zatrudnić przy budowie dróg, lub czegośkolwiek innego co w jakikolwiek sposób ZMUSIŁO by tych popaprańców do ciężkiej roboty fizycznej aby zrozumieli w końcu swój błąd i więcej go nie popełniali.

może te białe niedzwiedzie to i jest rozwiązanie?!

może by nam już ich nie zwrócili, tak jak dużo innych rzeczy nam nie zwracają, mimo podpisanych umów?!

w fotogabsie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org