Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kiedy pielgrzymka bogaczy..? |
skoro zwalnia się miejsce na stanowisku,żeby zatuszować przyjęcie na nie człowieka"po znajomości" ogłasza się tzw.konkurs.ogłoszenia o pracy,o ile nie były żartem(z takimi się kiedyś spotkałem)są ściemą.jest tylu znajomych,których można zatrudnić,że nie trzeba czytać CV chyba,że trzeba wybierać wśród znajomych:-). rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kiedy pielgrzymka bogaczy..? |
Dokładnie lepiej wziąć kogoś profesjonalnego, na weselach może i się nie znam, ale byłem na kilku różnych imprezach w życiu, na kilku było ok ale pamiętam jedną gdzie wodzirej okazał się być jakimś gościem z łapanki i w rezultacie okazało się być drętwo, może obrazek niżej wyrazi to lepiej. http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/06/563ad00b89e467a46f9c97f1f32eb01f.jpg?1341091100
|
|
Edziu, chłopczyku CHWALIPIĘTO tracisz zimną krew, bo autopromocja Ci nie wyszła ? Przestań pisać bzdury - w każdym temacie się udzielasz nie mając " zielonego " pojęcia o sprawach w których się wypowiadasz. To mnie zmartwiłeś tym co teraz wyskrobałeś, a ja Cię trochę lubiłem, bo czytając Twoje wypociny miałem tu niezłą polewkę z Ciebie. Oj, niegrzeczny chłopczyk !
|
|
Moim zdaniem ten pomysł jest tak samo idealnie trafiony jak organizacja MŚ w piłce nożnej przez Tadżykistan.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |