niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
orgia nienawiści

a mi tam rutinoscorbin pomaga a jak szkodz,i no cóż na coś trzeba umrzeć

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: orgia nienawiści

znacie osoby, które dotrzymały przysięgi ? właśnie chodzi o papierosy. W zasadzie to nie ważne czego dotyczy przysięga, pytanie czy faktycznie to przynosi rezultaty...

szanelka jakiej ty teraz oczekujesz odpowiedzi ?
Pytasz czy w kogoś piorun nie strzelił za to że zapalił przed czasem ;)

plimpic gym jest koło szpitale, jest to ulica bodajże Kazańska. Po ile te karnety tam bo w ewie 90zl ale full sprzętu i siłownia duża

Nie każdy dostaje "obrazek" od nich.

Czy faktycznie to przynosi rezultaty ? - jeżeli uważasz, że twoje palenie, picie, gry w maszyny czy co tam jeszcze jest uzależnione od złożenia przysięgi na pewien okres czasu lub całkowicie zależne od Boga no to może to pomoże.

Tyle, że to nie Bóg podpala papierosa, gra w maszyny etc.

wg mnie ich obrazki nie zdają egzaminu.
cała instytucja jest mocno przereklamowana.

cxz3 co to za zespół co polecasz?

Pierwszą ofiarą wojny jest prawda. Padło wiele słów jeśli choć trochę poprawi to sytuację dzieci i poczucie wartości kadry pracującej w edukatorze to sukces. A jeśli nadal będą wytaczane kłamliwe oskarżenia i obmowy to jeszcze na niejednym forum się na spotkamy. I podstawą pracy szacunek i rozmowa. Do zobaczenia już niedługo.

Chciałabym jednak spróbować, boję się tylko tego, że spotkam się z ich strony z reakcją: "dziewczynko, jesteś młoda, dasz radę sama rzucić palenie"
od strony technicznej chciałabym wiedzieć jak to wygląda, zanim się tam osobiście zdołam wybrać.

To jest sklep Lee

Zapraszam z nami do Ewy, u mnie wybór już padł

Szanelka idź Kapucyni są naprawdę w porządku porozmawiają najpierw z tobą i jak naprawdę będziesz chciała to wtedy przysięgę złożysz u nich nic na silę a tym bardziej na odwal oni chyba jedyni są ok w tej służbie Boga

jak się reklamujesz to trochę inteligętniej .Używasz słów alt tenor wszystko wiesz o zespole wiadomo że to autoreklama.

... a gdzie Wy wyczytaliście , że nie może Was poprosić o zdjęcie ?

W rozumieniu art. 6.1 ustawy o ochronie danych osobowych uznaje się za nie „wszelkie informacje dotyczące zidentyfikowanej, lub możliwej do zidentyfikowania osoby fizycznej.” To znaczy, że może to być imię, nazwisko, nip, pesel, czy adres zamieszkania, niekiedy także adres e-mail, czy adres IP - oraz jak wynika z powyższej definicji zdjęcie/wizerunek to też dane osobowe.

... a w każdym poprawnie napisanym CV powinna się w stopce znaleźć taka klauzula :

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”
– pracodawca nie może zgodnie z prawem korzystać z takiego dokumentu, jeśli nie występuje w nim zgoda autora na przetwarzanie informacji w nim zawartych - jak jest , to sami przecież dobrowolnie udostępniacie swoje dane osobowe.

skąd wgle jesteś? i pokaż jakieś swoje wrzuty o ile już coś robiłeś.

kto jutro idzie na rower
?????

heheh xD też bym coś powiedział ^^ o tym rondzie

zmniejsz przepływ powietrza w kominie (powinna być jakaś regulacja)

cxz poleca bardzo zajebisty zespół :)) hahahaha

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org