Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
krużganek oświaty |
Nie opłaca sie wykupowania tam ilus h, czy jednego dnia na silowni.. Bardziej oplacalny jest miesięczny karnet, a wtedy mozesz przebywac tam codzien od rana do wieczora. Ja dwa lata temu chodzilam do Relaxu.. I teraz od stycznia tez planuje tam sie udac i dalej tam cwiczyc ;) rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: krużganek oświaty |
A gdzie tak mówiłem ?? Nigdzie tego nie napisałem ani nikomu tak nie powiedziałem :):):) A tak juz grzeczniej, dla twojego spokojnego snu i zaspokojenia kwoczej ciekawości :):):) Skocz jutro rano na rynek po jajka i popytaj bab :):) One powinny wiedzieć kim jestem :):) +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
|
Lipa i kant o szczegółach szkoda energii i czasu. zygzak
|
|
po co wykupować karnet, skoro są siłownie na których pierwsze treningi są darmowe. Jeśli się spodoba to wtedy jej sens wykupić karnet
|
|
Ja zawsze robię w Eskulapie na Piłsudskiego. Płacę 100 zł, ale pracodawca zwraca kasę za badania. Rano trzeba iść ok. 7 pobrać krew i w rejestracji skierują na resztę badań. Okulista jest po południu więc niestety trzeba dwa razy. Chyba, że Tobie okulista nie będzie potrzebny:) +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
|
hahahahahahaha :) Rozbawiłas mnie na noc do łez :):):) No ale niech ppusta dyńka pracuje i mysli , może coś sensownego da radę wymysleć :):) follow me
|
|
mateuszak napisał(a): > taa ale jak szybko wskakuje w przegladarce szczególnie forum > toś to prędkość światła toć sorki
|
|
skalar us hahaha
|
|
jak chcesz dobry zespol to omijaj te nie znane chalturnicze kapele , dobre zespoly to takie co na rynku sa wiele lat i sie nigdy nie reklamuja bo sa tak zajebisci ze poczta pantoflowa ich poleca , chcesz dobry znany zespol to zadzwon pod 514344683 koles od wielu lat gra i tym ze prowadzi super wesela ma duzo grania a nie przez reklame na nedznym forum jak w temacie wyzej
|
|
tez podzielam zdanie edward18 ja ze zbychem cwiczylem jeszcze w latach 80tych. pod delikatesami i juz wtedy bralismy z niego przyklad i sluchalismy dobrych rad.
|
|
Jak w temacie wykonuje tatuaze 886727391
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |