Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brutalny atak na KRK |
o!!!!!! sherk!!!!! mamy demokrację wolność słowa i nikt nikogo nie pomawia , przy twoich komentarzach to ty już powinieneś siedzieć. " Dobre imię" to edukator sam sobie wypracowuje może przy twojej pomocy bo się bardzo udzielasz, a tylko jest jedna czerwona księżniczka w tej zaradnej firmie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brutalny atak na KRK |
na chwilę obecną najlepiej wyposażona przychodnia Dr. Krajewskiej na Sikorskiego. mają przychodnię ginekologiczną i bardzo dobrych lekarzy
|
|
Najprawdopodobniej pabloz4 jest najbliższy prawdy.
|
|
edziu przeczytaj poprzednie moje posty a potem swoje,a nie pirdo.lisz,próbowałem pomóc, ty.. no cóż pochwaliłeś się,że w robocie oglądasz przez dekoder.temat jest o naziemnej(czyt.cyfrowej) ***** ***
|
|
A ja chodzę do Rumińskich z moim kotem i sobie ich chwalę...
|
|
Witam. Mam do sprzedania czarna dluga sukienke , kupina rok temu w galerii stokrotka , monnari zalozona tylko raz , sliczna polecam . Oddam za 100 roz.38.-40.
|
|
cza27 napisał(a): > nie to stawka miesięczna na pol etatu Było by nie najgorzej jak na 80 roboczo godzin.
|
|
Bo wiesz brzydula jak się chce coś zatrzeć lub ukryć to dobrze jest medialnie np w obiektywie się zaprezentować. Co tam kilkoro rodziców i problem z ich dziećmi, tu cała polska widzi jakie to wspaniałe rzeczy się robi . Tak zazwyczaj bywa, że pod parasolem dobrych uczynków i wychwalania się można ukryć wiele złych działań. lecz los płata figle i ujawnia prawdziwe oblicze przy nieprzemyślanej, pochopnej decyzji np. wyrzucenia dzieci w środku roku szkolnego z ich sali. Jeżeli nie wiesz o co chodzi to chodzi o pieniądze.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |