sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jesli nie jesteś z PIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Masakra ...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jesli nie jesteś z PIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hahahahaha "koła" i co jeszcze ???? kiedys takie byly modne , a teraaaz ?? smiech na sali ! MINI :D

Nie tylko Ty;/
Nowy Rok = Nowa Praca

W innych państwach to wrecz naturalne tzw wypalenie zawodowe a u Nas? KARA i OSMIESZENIE

Żeby do cholery takie cyrki z kolejkami, sterczeniem na dworze? i smiesznymi bilecikami?

sklep mi się podoba ale 50 latkowie jak marud i maly w nim się nie ubierają na szczeście:)))))

http://www.denley.pl/

Należy złożyć do Wydziału Rodzinnego wniosek o ustalenie kontaktów z dzieckiem / jeżeli nie jesteś pozbawiony wykonywania włazy rodzicielskiej /

jak komoroski podpisze ustawę to dziadkowi marudzie przepadnie sprzęt na rzecz państwa no chyba że w stodole w sianie ukryje u zezowatego:)))))))

Jeśli ktoś ma odmienne zdanie tzn, że musi być związany z Edukatorem? Zadziwie was bo ją nie mam z nimi nic wspólnego to moje zdanie. Apropo jest 23 a moje dziecko słodko śpi.

Witam . www.jubilerpieciak.pl płacą 85zł/gr

pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org