niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rząd chce nas pozbawić własności nagrobków???

Oddam pieski,mają5 tygodni. Pieski nie urosną duże i raczej należeć będą do małych halaśliwych ''dziamgaczy robiących dużo szumu i nic więcej''.Oczywiście nierasowe
Zdjęcia mogę udostępnić na emaila

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rząd chce nas pozbawić własności nagrobków???

Dzięki za info ze spotkania też chciałabym zadac kilka pytań. Nie wiem jak Pani Prezes mogła powiedzieć,że urzędnicy przeszkadzają, a ja nie mam dzieci. Taka demagogia. Ale urzędnicy mogli o projekcie dowiedzieć się już na wiosnę,że jest planowany i napewno znaleźliby miejsce.a niewpierw przygotowano projekt a potem zmusza sie partnerów i pokazuje się ich palcem ,że są źłi. ja mam dziecko w przedszkolu i żłobek, który ogranicza moje dziecko nie ineteresuje mnie. A przynajmniej skoro już go planowano wiosną, to można było powiedzieć rodzicom o tym fakcie przed rozpoczęciem roku szkolnego. poza tym do poniedziałku nie będzie roztrzygnięcia co do pracy Zarządu Edukatora, a właściwie jego składu. Sprawa jest w sądzie i bezie rozpatrywana pod koniec stycznia tego roku. Łatwo obrażać nieobecnych, dlatego prosiłem o spotkanie i wszystko wyglądało,ż e będzie w piątek. na tą okolicznośc wzięłam paręgodzin wolnych najutri z pracy. ale przecież zostali niektórzy przekonani otym,że to co wczoraj było niekorzystne jest dzisiahj super. czy jednak wszyscy tak myślą. JA nie.

W myśl obecnie głoszonej nadpoprawności językowej warszawska orkiestra z Chmielnej powinna śpiewać: "Nie masz cwaniaka, nad WarszawiaNINA"! Śmiechu warte.

żadna brzydula nie powinna zajmować się dziećmi....

Co do dyrektorki, sprawa jest w sądzie pracy, za wydalenie za utratę zaufania,chociaż uważam ,że tworzy świetną atmosferę pracy, jest przecież również Panią Wiceprezes. Dziwna historia, czy świadoma praca fałszowania rzeczywistości.

ciesz się, tylko dlaczego nadaje na innych , może nie próbowała z nimi współpracować. Skoro sama rządzi i sama opowiada, niech sama za swoje błedy odpowiada. Słabo kieruje swoim zespołem, skoro musi na nich narzekać. w takich przypadkach za błędy swoich pracowników minister podaje się do dymisji

Autor: izolda_c (---.205.65.56.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl)
Data: 02-01-13 19:55

Brzydulko kochana. Brak urody to nie feler ale Tobie chyba jeszcze coś dolega. Jak już masz pracę i posyłasz dziecko do przedszkola to spróbuj zrozumieć innych. Ja mam jedno dziecko w Wesołym Słoneczku a drugie chcę oddać do żłobka.

Zgadzam się chyba z paplikiem.

witam
prosze o wysłanie zdjęc wiki_199@wp.pl jestem zainteresowany pieskiem dla 4 letniego synka

a jak cenowo dr Leończak?

Podobno jakas nowa pizzeria jest na nowogrodzkiej? Czy zacofany jestem?

chyba raczej jak i pozostali.Ceny podobne.

Izolda_c może paplik to Twój mąż, to w takim razie dobrze,że się zgadzacie. Brzydula ma rację, nic nie poradzimy, ale zostaliśmy oszukani, niedoinformowani. Może w takim razie niech nam zmniejszą koszty opłat, bo dziecko w ciągu roku będzie trudno przenieść do innego przedszkola. dziwne też ,że sanepid nie akceptował projektu zmian w przedszkolu.

a jak z leczeniem kotów? jeździł ktoś z was ze swoimi kotami do dr Leończaka?

PKPS na pewno świadczy. I potrafią naprawdę dobrze gotować.

urbi et orbi !

ja mam na sprzedanie sukienkę za 500 zł, piękna ,czarna z trenem , na kole , ściągana z USA, rozmiar 34

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org