Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
platformiaki to juz koniec waszego goru Palikota, platformie pali sie grunt pod |
"a co do mentalności spamerów to ich nie rozumie - co myśli sobie jakiś gość wysyłający maila z ofertą takich czy innych medykamentów - skoro on mieszka w Peru a ja w Polsce, głupi jest czy jak myśląc, że taka transakcja dojdzie w ogóle do skutku?" Jak ma w bazie kilka milionów adresów, trudno żęby mu się te kilka - kilkanaście tysięcy z Polscki chciało kasować. A po za tym widać, że idą z duchem czasu, ja ostatnio dostałem maila reklamującego jakiś cudowny specyfik, który był napisany w 14 językach (w tym polskim...)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: platformiaki to juz koniec waszego goru Palikota, platformie pali sie grunt pod |
e pijana moze mnie wkrecisz na te wesele jak taka impreza z tyloma facetami to ja bardzo chetnie sie wbijam :D
|
|
Re: platformiaki to juz koniec waszego goru Palikota, platformie pali sie grunt |
Nieźli amatorzy, skoro ich nie ujęli, przecież musieli stamtąd wyjść, kurde nie wiem, co wynieśli, pewnie poprostu nikt nie zwrócił na nich uwagi i już. W takiej sytuacji miejskie kamery by się przydały, ale cóż - prawda jest taka, że kamer brak :( nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Re: platformiaki to juz koniec waszego goru Palikota, platformie pali sie grunt pod |
To w którym roku mieściła się tam SP nr 4 Maćku ??
|
|
hmmm przydałby się czat na tej stronie
|
|
Skutki Przedawkowania ? to to da się przedawkować :P
|
|
|
Ja to tylko niedziele mam wolną i to nie do końca...
|
|
Re: platformiaki to juz koniec waszego goru Palikota, platformie pali sie grunt |
Miałem okazje pierwszy raz poznać tego Pana niestety nie osobiście podczas rekolekcji w katedrze 30.03. Opowiadał o Bogu i swoim życiu . . . Wywarł na mnie olbrzymie wrażenie i myślę, że człowiek który odnalazł Boga i siebie w takiej sytuacji osiągnął wiele, bardzo wiele. Ps. Zapadł mi w pamięci jeden jego wiersz. Nazywał się chyba Cierpienie. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Mam problemy z takim zadaniem: "Podstawa trapezu równoramiennego ostrokątnego ma długość 12 cm. Jakie jest pole tego trapezu jeśli kąt między jednym z boków, a tą podstawą ma wartość 40 stopni, a długość tego boku wynosi 9cm?" Zbych
|
|
ooooo prosze a co to za spotkanie?? Casting chłopaka na wesele:) Chętnie popatrze jeżeli o to chodzi:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ja się zastanawiałem. nawet mam plany z poziomicami i podaną skalą. Tylko nie do końca wiem jak się do tego zabrać, żeby nie wpaść w ślepą uliczkę i się nie narobić bez sensu. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Ja mam takie pytanie, bo nigdzie nie ma podanego jeszcze wyniku. Ile było w meczu ze Zniczem? Żeby u nas tak było. Na mecz z ŁKS, kibice Znicza weszli za darmoche na stadion i dostali do tego piwo i kiełbase... A dla nas miejsca nie było :] Zbych
|
|
|
dobrze by było żebysmy wygrali. Żeby u nas tak zrobili (wejście za free i posiłek gratis :F)
|
|
Na starym rynku u Skrzetuskiego w piwnicy.Pod Buckmacherem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |