Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
w państwie PiSlamskim neo-fasz. stoją POnad prawem |
Już daj spokój, Marudo. Na spowiedź przyjdzie czas. ;-) Do Siego Roku wszystkim nam....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: w państwie PiSlamskim neo-fasz. stoją POnad prawem |
Do wszystkich, którzy przysłali mi życzenia rok temu - niestety nie spełniły się! Bądźcie tak mili i na ten rok przysyłajcie mi raczej pieniądze, alkohol albo bony do Tesco. Szczęśliwego Nowego Roku.
|
|
Cytat odnośnie patentów: "Polska znalazła się na 31. miejscu rankingu. Choć na pierwszy rzut oka wygląda to nie najgorzej, to od czołówki rankingu dzieli Polskę prawdziwa przepaść. Z Polski pochodzi zaledwie 199 patentów, czyli 0,12 proc. dorobku światowego. W porównywalnej pod względem liczby mieszkańców Hiszpanii uzyskano niemal dziewięć razy więcej patentów." Czy to prawo jest zbyt skomplikowane, czy Polacy nie innowacyjni? Myślę że chodzi o zagmatwane prawo. http://videolomza.blox.pl/
|
|
Treść jest ukryta
|
|
disko polo nogi bolo owies wam zaszkodził....
|
|
Chętnie wezmę kotka. Gdzie się zgłosić? Będzie miał towarzystwo do zabawy- http://zippo.one.pl/displayimage.php?album=1&pid=524#top_display_media „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Ok - dzięki.
|
|
Płacę 60 zł co miesiąc za jedną osobę (za ciepłą i zimną wodę). Nie uważam, by to było jakoś straszliwe dużo zwłaszcza że codziennie spędzam trochę czasu pod prysznicem. „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Życzę wam wszystkim wszystkiego najlepszego i wytrwałości w postanowieniach w tym nowym roku :) „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Jest otwarte ale nie wiem do której.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |