Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poteraj i Kurski |
Sajan, a czemu nie? Lubie dzieci :D ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poteraj i Kurski |
1972 ja tez samotnik piwo wypijemy i pojdziemy
|
|
w życiu nie przyjdę - żona mnie nie puści ona się nawet dopytuje od kogo dostaję sms-y a jak tylko reklamy z orange dostaję
|
|
hehe oj to zone wezmiesz ze soba a ja sie pijana powietrzem zajme:D hehe
|
|
ooo ciekawie sie zaczyna robic :D ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Jakie polecacie programy do oglądania filmów???? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
obiecales przeciesz ze sie mną zajmiesz :P
|
|
pokaze sie wam jutro :) heh , niektorym juz swoje foto wyslalam :) jestem naprawde normalną dziewczyną :P
|
|
wole wracac spacerkiem... :) apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
wiem, że Windows Media Payer jest słaby i dlatego szukam innego
|
|
ja bede to chyba najwazniejsze?? co?? jaki ja skromny hehe
|
|
pijana powietrzem Ty chyba na zartach sie nie znasz za bardzo??
|
|
O godzinie 19, w Rzymiance
|
|
jak znam zycie ten post bedzie sie cieszyl wielka popularnoscia :P
|
|
:D
|
|
już jest chyba wszystko OK
|
|
hm... czyli bedzie jakas specjalna dyskoteka z okazji dnia prima aprilis czy spotkanie forumowiczow? :p
|
|
heheheh :) ...aleś się przejął c3po... :) gdybyś widział jaki dziś dzień, to nawet byś nie zwracał uwagi na to, kto to wyhaczył... ...a poza tym, skąd wiesz, że nie przeglądamy...? :D
|
|
F16? A może F1? Kilku ochotników* dostanie po jednym. Następnie zostaną poproszeni o odejście nad rzekę. Tam postąpią zgodnie z dołączoną instrukcją obsługi. Ubaw niegorszy od pokazu F16 a i społeczeństwo odetchnie. *jakby co mam wstępną listę
|
|
Kefas, wstyd, nie potrafisz takiego banalnego zadania rozwiązać. Wystarczy przecież napisać równania prostych na których leżą boki "tego" trapezu a następnie policzyć całki w odpowiednich granicach i po problemie. Rozwiązałbym to ale nie mam dostatecznej wyobraźni., więc narysuj mi ten trapez. Pozdrawiam!
|
|
Tak, a na stadionie odbedzie sie mecz piłkarski POLSKA - BRAZYLIA o godzinie 14:00, a o godzinie 18:30 w hali sportowej przy SP 9 mecz koszykówki drużyn NBA Lejkiers - Szikago Buls :):):). W Lesie Jednaczewskim odcinek specjalny rajdu Korsyki, na starym rynku koncert Spice Girls,Rolling Stones, Guns & Roses...Na placu obok stokrotki Ogólnopolski Festiwal Piosenki a'la Opole, do komina na Bawełnie podpięta bedzie rakieta, ktora wystartuje o godzinie 22:00... I to wcale nie jest PRIMA APRILLIS ... to by bylo na tyle... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
pewnie F16 to te tanie wino, tak?
|
|
ze policja od dzis bedzie jezdzila na strusiach:)
|
|
tam za nim z tylu tez stoi fajny stary budynek
|
|
Tiger z calym szacunkiem ale jak widzisz po IP długo, dłuo , bardzo długo nikt mnie nie zobaczy w Lomzy!!!!!!zglosze się ale w sprawie tylko i wylacznie sprzedazy mieszkania.To ,ze nie mam ochoty mieszkac w kołchozie - nie miej do mnie pretensji-- kazdy z nas szuka lepszego miejsca na ziemi.pozdrawiam
|
|
zalezy w jakim kontekscie :P
|
|
w takim razie siadajcie wszyscy przy jakims stoliku w rogu :P jakos sie znajdziemy. W razie co podaje swoj numer telefonu :504-446-159. Dozobaczenia o 19. apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
dumny ze polak ? -- tak dumny z polski i polakow ? --- NIE!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |