Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czas przesiąść się na PiS-ie zaprzęgi |
Pokombinujcie ze zmianą sieci 2G/3G/AUTO u mnie zadziałało na auto.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czas przesiąść się na PiS-ie zaprzęgi |
15zł
|
|
Autor: P.A i tak jest jak piszesz !!!
|
|
... a ciąża słonia indyjskiego trwa od 614 do 688 dni czyli około 21 miesięcy. Same słonie żyją 40 do 60 lat ... i rodzi się słoniątko - ok 100 kg żywej wagi, ... najkrótsze ciąże to specjalność torbaczy, pośród których najszybsza jest kuna workowata rodząca po dziewięciu dniach, a ile to trwa u człowieka ?
|
|
też brałam zawsze na Jednaczewskiej, w tym roku jest cena 25zł za dobę w tym roku skorzystałam jednak z oferty lidla bo za 29,99 strój mam nowy i własny
|
|
Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Za oknem śnieżek pada a w sztabach satanistów wre praca nad sposobami szybkiego mordowania ludzi. ... Jeden z przykładów pracy umysłów ludzkich zapewne zapewne krótko potrwa. Poniżej... .. . . .. ... C19 był skoordynowanym wysiłkiem globalistów w celu redukcji populacji – dr E. Garcia https://drnowopolskipolskapanorama.home.blog/2024/01/09/covid-19-byl-skoordynowanym-wysilkiem-globalistow-w-celu-redukcji-populacji-dr-e-garcia/ Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
|
Sataniści mordowali Żołnierzy Niezłomnych w katowniach UB i Wojskówki IW strzałami katyńskimi Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
To teraźniejszość, że Sataniści mordowali żołnierzy wyklętych , kolaborowali z nazistami więc mordowali i Polaków to fakty słuszny jak piszesz tępa @barbaruro wcześniej mordowali też żołnierzy Indian obu Ameryk gdy chrystianizowali barbarzyńsko Mieczem i krzyżem też Australię Aborygenów Słowian w Polsce i całą Europę. W Irlandii sataniści handlowali dziećmi bekartami jak nazywali je sataniści w sutannach nastoletnich matek a chore niepełnosprawne jako „wadliwy towar” głodzili wrzucali w studni lub zakopywali pod płotem anonimowo. Szatani mają zapisane nawet zło w swych księgach testamentu ojca Boga mściwego synobójcy. To fakt.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |