Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Marsz p/ko PiSlamskim torturom |
czyli wychodzi na to ze babcia klozetowa musi kase miec i paragonik "duża kupa" "mała kupa" a może tylko "oddanie moczu" po**bany kraj
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Marsz p/ko PiSlamskim torturom |
działa wam ?macie zasięg?
|
|
Tylko tradycyjna maszynka dwuostrzowa (żadna 3, 4, czy 5 ostrzowa). Elektryczną miałem kiedyś w pracy jako rezerwową, ale to nie to samo. I jeszcze jedno - może powodować dziwną reakcję skóry (swędzenie, pieczenie). „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
No wlasnie po to tu wszedlem aby sie zapytac. Mi rowniez nie dziala. Kilka miesiecy temu tez tak bylo ze pol dnia nie dzialalo.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
cytat: "żeby zmyć podłogę o większym metrażu to i wody więcej potrzeba nie??? to proste chiba !" A to dobre. Mnie wystarczy wiadro z mopem.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Problem wstępnie zdiagnozowany: Wczoraj rano znów nie odpalił, ściągnąłem ze strychu stary monitor i po podłączeniu wszystko działa OK. PS: żona mówiła, że ok 2miesiące wstecz miała taki sam problem, zaniosła monitor do serwisu i niby wymienili tam zasilacz, ( to tam w środku jest też coś takiego? - do tej pory myślałem, że zasilacz jest w jednostce ), tak czy siak monitor do sprawdzenia w serwisie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |